Touma Arak



Ziryab ofereix en el seu menú de la meravellosa Arak Touma feta pel celler Château St Thomas a la vall de Bekaa al Líban , i segons es diu amb els millors anís de l’àrea de l’ Heeneh de la Muntanya Hermon.

El delicat aroma de l’anís qualitat és una pura delícia i una joia per beure si vostè és un amant d’anís. Ziryab recomana beure Aram Touma només com un aperitiu , amb gel i aigua ( 1/3 Arak a 2/3 d’aigua ) . Diluir l’aigua ( que en general es posa en un recipient llevantina tradicional anomenat un ” Bariq ” ) amb el Arak causa és de color per canviar a una substància de color blanc lletós . Aquest fenomen interessant succeeix perquè anetol , l’oli essencial d’anís , és soluble en alcohol però no en aigua.

Si no beure sol, vostè també podria tenir com a acompanyament una de les nostres tapes mezze ! A molts els agrada acompanyar-lo amb carns a la brasa o sabors d’all. Yalla provar-ho!

Comments

Be the first to post a comment.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

*