Que hi ha de nou en el Ziryab?

Ja ha arribat l’hivern!

La Gran Notícia… és que estem a punt de mudar-nos a un nou local. Millor espai, millor cuina però mantenint el concepte, el vibe i el caliu del Ziryab. Adreça: Carrer de Grunyi 5, just davant del nostre bar de còctels i shisha… obrirem al principi de Desembre: veniu a veure’ns alla molt aviat!

Llavors, què més hi ha de nou aquesta temporada?

Tenim plats nous a la carta d’especials – perfectes per la temporada! Plats nous de la temporada inclouen bolets farcits de formatge de cabra amb herbes de Provença i ceba caramel·litzada …. vol-au-vent de pasta de full farcit de crema de foie mi-cuit amb nabius … una tapeta de pop amb oli de tòfona negra …. i si esteu pensant en venir pels clàssics de la casa, hem donat uns nous tocs als dips (humus) de la casa, amb sabors fantàstics que heu de provar! Els nous plats son ideals per a acompanyar un dia al Born amb amics… i el pla perfecte és venir a menjar al Ziryab abans de sortir a passejar pels carrers de la ciutat vella.

Ziryab és un lloc perfecte per les vostres celebracions i ocasions especials! Caben fins unes 40 persones, i el menú degustació que tenim per a grups és variat, divertit, i deliciós! Si sou entre 30-40 persones, podeu tenir tot el local només per a vosaltres!

Ens veiem ben aviat en el Z!

Equip Ziryab – hivern 2018-2019