Fumar la shisha en Barcelona @ Ziryab...

Gaudir d’una shisha al capvespre és una manera perfecta d’acabar un llarg dia de caminada per la ciutat, o de començar una nit prometedora amb els teus amics i aquells que més estimes.

Aquí et contestem les preguntes que podrías tenir…

Què té d’espeical el Ziryab? 

Si estàs buscant una bona shisha a Barcelona, Ziryab Wine and Fusion Tapas Bar és el teu lloc. Al Ziryab podràs escollir entre un conjunt de precioses shishes importades, de diferents colors i mides, per tal de que tu i el teu grup podeu gaudir d’una nit perfecte. Tot i que l’oferta de shishes – o pipes d’aigua – a Barcelona s’estén a varis locals, com ara certs restaurants àrabs del barri de Gràcia o alguns bars de la zona turística del port olímpic, Ziryab és l’únic que ofereix shishes de gran qualitat, amb un servei i en un ambient meravellós, just al cor de l’antic barri del Born.

D'on ve la tradició de fumar la shisha? 

Fumar la shisha és una antiga tradició que ha evolucionat al llarg dels segles. Amb origen a l’Imperi Persa, ràpidament es va estendre a altres regions del món com ara l’Índia, Egipte o la regió del Llevant, sota la dinastia otomana. Avui en dia però s’associa majoritàriament amb el món àrab, un fet molt normal tenint en compte que no és gens estrany trobar gent fumant shisha al carrer o en una botiga de roba en llocs com El Caire.

Com és fumar la shisha? 

Tot i ser tabac, la shisha té un sabor i olor meravellosos, molt més agradable que els cigarrets. Al escollir la teva shisha podràs triar entre una infinitat de gustos de tabac: poma, raïm, síndria, llimona, menta…i fins i tot capuccino! Si ets una persona no fumadora pot ser que notis una lleugera sensació de mareig amb la primera calada, però no t’has de preocupar per res, és nomal! De fet, el fum de la shisha – o hookah – és molt suau i no necessita ser inhalat fins els pulmons en absolut, tan sols n’hi ha prou en degustar-lo dins la boca. De fet, fem servir carbó natural de coco, que és molt més suau que carbons artificials.

Què tal llavors una visita al Ziryab? 

Ziryab recomana fumar la shisha de la manera més relaxant possible; reservant-se les dues següents hores per endavant, posant els peus en alt, gaudint de l’ambient del Ziryab, de la bona companyia dels amics o simplement d’un llibre, i, per suposat, assaborint el fum amb gust de fruita que desprèn la pipa d’aigua…!

A la ciutat palestina de Gaza, la gent diu que fumar la shisha té un efecte terapèutic – el so del barboteig de l’aigua quan s’inhala el fum combinat amb l’espurneig del carbó vegetal mentre el tabac crema lentament es converteix en una melodia extremadament relaxant…

En qualsevol cas, fumar la shisha a Barcelona – junt amb un dels nostres còctels fantàstics, per descomptat – és una manera perfecta de passar algunes hores especials. Gaudeix! 🙂

Carrer de Grunyi 4 , Barcelona (el Born)

Ziryab Hookah Shisha Lounge

Adreça:

Email:

Cada dia:

 

Carrer de Grunyi 4 , Barcelona (el Born)

info@ziryab.es

17:00 – 01:30