Quant costa la shisha?

La shisha amb tabaco de marca “el Fakher” costa 20 Euros, i la marca premium “Starbuzz” surt a 25 Euros. Son tabacos de qualitat garantitzada, i les shishes mateixes son d’alta qualitat (marca Sahara Smoke, importades dels Estats Units). És cert que es pot trobar shishes més barates a Barcelona, però a molts llocs la qualitat no esta garantitzada, la fumada i el sabor no duren gaire temps i – particularment quan es fa servir el carbó de tipus artificial (quick-burn) – aquelles shishes s’han de fumar amb molt de compte.

Quant de temps dura una shisha, i es pot compartir? 

Una fumada pot durar fins 1.5 hores aprox, i l’equip va renovant el carbó frecüentment per a asegurar la millor fumada possible. Una shisha es pot compartir entre diverses personas, de fet així s’ha de fer!

Quin tipus de carbó fan servir en el Ziryab? 

Fem servir carbó natural de coco, que es el tipus més sa i més suau per a fumar. No afecta el sabor de la shisha i no te productes químics.

Quants anys he de tenir per fumar la shisha? 

Has de tenir 18 anys per llei. Si estan acompayats d’una persona de 25 anys o més, deixem entrat als menors d’edat en el local.

És veritat que els que treballen en el Ziryab bar son sords?

Si! És veritat i forma part de la gracia en fumar una shisha en el Ziryab. Pots practicar el teu llenguatge de signes o més aviat preguntar als cambrers com es diu “gràcies” o “està molt bo!” o “necessito més carbó!” en el seu idioma. Son catalans en general, però a vegades tenim cambrers sords estrangers que venen a fer practiques amb nosaltres, així que s’han de perdonar si no sempre entenen el castellà o el català! Com que un dels amos del Ziryab és sord, és un aspecte important per a nosaltrestenir sordsa l’equip i assegurar-nos que tiguem un servei apte per atendre bé a clients sords també. Per aixó, llavors, no tenim número de telèfon pel bar.

Es pot reservar?

Malhauradament, no. És un local molt petitet i no podem permitirnos de tenir taules buides reservades quant hi ha clients esperant i volent seure’s. Per a ocasions especials, es pot reservar durant el día (fins les 18.00) per a grups i tenir tot el local per a vosotros.

Per a qualsevol altre dubte, no hesiteu en posar-vos en contacte amb nosaltres: info@ziryab.es.