Avui dia, hi ha millors maneres de gaudir d’un plat de tapes a Barcelona

En els últims anys , diversos grups ètnics a Europa han estat prenent el centre de l’escenari , tant en els escenaris polítics i culturals . Segons renombrado autor dels viatges europeus guies Rick Steves , els catalans són un d’aquests grups i la seva casa de Catalunya ( també escrit com Catalunya ) a Barcelona, ​​Espanya és actualment un dels llocs més interessants per ser en aquest moment. Aquesta descripció és especialment cert quan es tracta del menjar , tapes específicament:

” A Barcelona , com en molts llocs, bars vermut estan de moda en aquests dies . I com a mostra aquesta foto , una refrescant copa de vermut es complementa amb un plat de dolços de sabor local . Sobretot a Espanya , aquest estil ” tapes ” de menjar i beure fa per a menjars divertides “.

Fora d’Espanya, una copa de vi vermut a una banda i un plat de tapes en l’altre es veurien tan exòtic i únic. No obstant això , els que freqüenten els restaurants i bars que serveixen les millors tapes a Barcelona dirien que aquestes porcions no són res fora del comú. Per condimentar una mica les coses , aquests establiments lloc introdueixen noves mescles i girs a tapes receptes de Catalunya . Per exemple , Ziryab Fusió Vi i Tapas Bar ofereix ” Tapes – Mezze ” , que combina la més renombrada menjar dit d’Espanya amb mezze àrab o petits aliments que es mengen amb salses com l’hummus i Muhammara . Segons Steves , Barri Gòtic de Barcelona o el Barri Gòtic és un gran lloc per a un curs intensiu de gaudir de tapes.

Today, There are Better Ways to Enjoy a Plate of Tapas in Barcelona

Primerencs poden portar un guia turístic o d’un amic local, juntament amb ells , però, ja que la comanda de tapes a Barcelona és una experiència bastant diferent. Per començar , tapes vénen en diversos sabors i estils , depenent de la regió d’on vénen. Catalunya s’enorgulleix de la seva pa amb tomàquet : el pa blanc que està assaonada amb tomàquet, la sal i l’oli. Si bé és possible menjar pa amb tomàquet com és , el plat se serveix millor en conjunt amb altres tapes com les patates braves . A part d’això, és típic de tapes per menjar en bars plens de gent i els comptadors, mentre que de peu . Amb base en l’experiència, Steves també diu que el millor moment per menjar tapes és a les 9 del vespre , l’inici no oficial de la vida nocturna de Barcelona .

Els estrangers que hagin menjat tapes abans en algun restaurant o bar al seu país d’ origen no han de perdre l’oportunitat real d’autèntica cuina , espanyola . Si es tracta de menjar exòtic i vibrant cultura que ells volen , els turistes han de seguir el consell Steves i volar a Catalunya el més aviat possible .

( Font : De nou a Barcelona , on sempre hi ha alguna cosa nova , Huffington Post 30 abril 2014 )

Posted in General