Hola ! Les tapes delicioses a Barcelona també tenen propòsits medicinals.

D’amics o blocaires que han estat a Barcelona , és possible que hagi sentit a parlar de tapes delicioses la famosa ciutat . De fet, les tapes és només una de moltes coses influents que s’han associat amb el Barcelona, ​​i en un context molt més ampli , Espanya . Però sabia vostè que aquest plat s’ajusta literalment d’un rei ? Richard ODALE de The Daily Meal viatjar a Espanya per esbrinar per què les tapes són tan importants al seu país :


spain-health-aspects-tapas

Tapes han estat una part integral de l’escena social d’Espanya durant gairebé 800 anys . Tapes solen consumir-se com un aperitiu o un àpat complet , i aquest costum de menjar mossos petits promou un estil de vida saludable .

La tradició va començar com a consell medicinal . Quan el rei Alfons X de Castella va caure malalt al segle XIII , el seu metge li va suggerir prendre aperitius lleugers amb una copa de vi a intervals regulars durant tot el dia. Al seu retorn a la plena salut , el Rei va ordenar per decret que tots els bars al castell serveix un mos de menjar amb cada beguda.

El costum és encara molt estès en gran part d’Espanya , tot i que aquests dies bars ofereixen generalment olives o fruits secs – que contenen greixos saludables – i alguns bars ofereixen una llesca de baguette amb un topping ( anomenat ” pintxos ” ) .

Tonyina , anxoves i el salmó són ingredients afavorits, ja que contenen altes quantitats de greixos omega – 3, que redueixen el risc de malalties del cor.

Per als no iniciats , tapes és el nom general d’un petit plat amb ingredients com fruits secs , olives i peix. En general es serveixen tapes mentre està de peu, però vostè haurà de fer vostè mateix es va donar compte pel personal de la cuina perquè vostè pugui ser servit , i que està destinat a ser compartit amb els teus amics. Només a Barcelona , hi ha un munt de fantàstics bars de tapes , com Ziryab , que es poden visitar.

Tapes autèntics, especialment si vostè va volar tot el camí a Espanya per trobar les millors tapes de Barcelona, ​​és realment beneficiós per a la salut . Els nutricionistes recomanen menjar petites quantitats dels aliments per evitar que el seu sistema digestiu de l’excés de treball mentre que li dóna prou energia per a enfrontar el dia . Les porcions saludables dels ingredients poden ajudar a reduir els àcids grassos en el torrent sanguini .

Així que , amics i amigues, si vostè està planejant un viatge europeu aviat, no et perdis l’oportunitat de provar molt d’Espanya deliciós tapes a Barcelona. Tapes no només són desitjable , però també poden ser d’energia lliurament. Penseu en això, vostè està menjant un plat tan altament afavorit per un rei espanyol que va decretar tenir-los serveixen a cada bar al castell !

( Font : Espanya: els aspectes sanitaris de Tapes, El Dinar Daily 24 d’octubre de 2014)

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *