Abans de les seves vacances a Espanya , foodie confés Joshua Bousel espera una experiència cultural en tota regla de les vistes, sons i sabors distintivament espanyol. Tractava als seus papil·les gustatives a la cuina català de renom mundial, que es caracteritza per un gresol de sabors , espècies i altres característiques peculiars . Gastronomia i Tapes a Barcelona català està dominat per una classificació dels aperitius, menjat a Barcelona i altres municipis catalans . Una de les tapes més reconeguts en aquesta regió és el Pebrots de Padró , que va captivar a fons Bousel , com ho va descriure en el seu article sobre SeriousEats.com .
” Un dels meus favorits es van estovar i ampolles Pebrots de Padró – un petit pebrot verd crescut principalment a la localitat gallega de Padrón. Vaig pensar que estaria alguna cosa que hauria de sortir a Espanya , de manera que quan els vaig veure al supermercat la setmana passada, vaig rebre tota marejada i vaig portar un poc de casa per cuinar.
Jo estava disposat a donar-los el tractament fregit tradicional , llavors van pensar que probablement farien igual de bé a la graella. Va llançar lleugerament en oli d’oliva i després cuinat a foc alt , ells carbonitzats i ampolles en minuts . Una mica de sal marina ràpida era tot el que necessitaven per acabar “.
Sovint, cuinada per el fregit, el Pebrots de Padró són petits pebrots verds , de cinc a set centímetres de llarg. Ells són endèmiques de Padró , de la regió gallega d’Espanya, situada a 22 quilòmetres de Santiago de Compostel·la. Els pebrots es van cultivar per primera vegada al poble de Herbon , pels monjos que viuen al monestir Convent Franciscà . Es creu que els monjos d’haver portat als pebrots de Padró de les seves colònies d’Amèrica del Sud en el segle 16 ; els pebrots estan sent conreades a la zona després de 400 anys .
Conegut pel seu sabor distintiu fresc i salat – dolç, el Pebrots de Padró han treballat de manera constant camí de convertir-se en una de les tapes més delicioses especialitats bany a Barcelona, com salats com els favorits locals . A part de la seva càrrega de sabors , els pebrots també s’apilen amb valor nutricional sense igual per la seva petita grandària. Contenen vitamines A, B1 , B2 , C , proteïnes i calci entre d’altres , alhora que pràcticament no té calories .
El Pebrots de Padró i totes les altres tapes es poden gaudir fora d’Espanya , sens dubte. No obstant això , no hi ha res millor que experimentar autèntiques tapes just al cor de la pròpia Espanya , sobretot a Barcelona . Si vostè està planejant passar les seves vacances aquí , fes un cop d’ull als bars de tapes delicioses com Ziryab , que serveix una varietat de tapes 24/7. Un viatge a Espanya mai serà veritablement completa sense assaborir la cultura i el menjar regions del país han d’oferir.