El menú degustació

Menú Degustació 
“Homenatge a la diversitat i la tradició culinària del Mediterrani

(per veure la carta normal, feu clic aqui: https://ziryab.es/ca/tapas/)

min. 2 persones
El menu es pot adaptar a les preferències alimentàries

“MENÚ CLÀSSIC ZIRYAB”

25.00 per persona

Pas 1: Començant a la Bodega…

  • Xips orgàniques de vegetals variats amb vermut de la casa per escalfar motors
  • Olives mediterrànies marinades, amb un toc de màgia
  • Torradetes amb sardina fumada de Cantàbria

Pas 2: Passeig de Tapes…

  • Dàtils Medjoul amb cansalada
  • Formatge halloumi amb pesto del xef
  • Croqueta de zaatar
  • “Ta ta ta” tarta tatin amb foie gras mi-cuit

Pas 3: Hotel 5 Estrelles…

Les nostres braves (amb alioli de 5 espècies i harissa)

A escollir (un per persona):

Tajin amb cítrics, ametlles i sumac (pollastre o vegà)
(o)
Gambes a l’allet amb tòfona negra
(o)
“Parmigiana” (lasanya d’albergínia) de la casa amb zaatar

Pas 4: La cirereta del pastís…

  • Fuet de xocolata estil “Salame” amb escuma d’oli d’oliva i safrà
  • Fruita elèctrica del Ziryab!
  • Pastís d’ametlles, llimona i espècies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“MENÚ GOURMET BON-VIVANT”
37.50 per personaDegustareu tot el que està inclós en el Menu Clàssic Ziryab, però a més a més provareu les següents perles: El nostre còctel especial “Zibaretto”
O còctel spritz sense alcohol

Gaspatxo de la temporada

Dips de la casa servits amb mini-pites

– Humus de cigrons amb ras el hanout
– Albergínia fumada amb mel
– Pebrots vermells picants
– Porro caramel·litzat, cansalada i formatge de cabra
– Remolatxa i labneh
– Carbassó rostit, pèsols i alfàbrega

Amb opcions adicionals pel plat principal (escollir un per persona):

Mandonguilles “kibbe” especiades
(o)
Xai estofat amb humus especial del xef
(o)
Tajin amb cítrics, ametlles i sumac (pollastre o vegà)
(o)
Gambes a l’allet amb tòfona negra
(o)
“Parmigiana” (lasanya d’albergínia) de la casa amb zaatar

Cafè o licor digestiu:

– Grappa o limoncello italià
– Ratafia catalana
– Ouzo grec

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 “MARIDATGE VINS”

15.00 per persona

Una selecció de vins escollits per la nostra Sommelier, per accompanyar cada pas de qualsevol menú.
Copes de tast (100ml)
Inclou aigua mineral.

Sinergie Grape Ale
D.O. Penedès
(Bodega Vinyes Singulars)
Cervesa feta amb 40% most de Xarel.lo (abans de començar)

Mar 7 Mançanilla 4 anys
(amb els aperitius) 

Cava Valldolina Reserva Elcológico
D.O. Cava
(bodega Valldolina)
Refrescant cava fet amb passió
(amb les tapetes)

Amic negre 2016
D.O. Empordà
(bodega Clos d’Agon)
6 mesos en roure, 6 anys en ampolla. 5 varietats de raïm; molta personalitat. Amb el plat principal
(o)
Blanc del Terrer Macabeu lías 2019
Tarragona
Un 100% Macabeu amb cos, estructura i textura en boca.

Vi naturalment dolç

Garnatxa de l’Empordà: Terrenal d’Aubert (menys dolç)
(o)
Moscatel de Alejandria: Malaga Dulce Dimobe (més dolç)