El menú degustació

Menú Degustació (a partir de 13/02/21)
“Homenatge a la diversitat i la tradició culinària del Mediterrani

(per veure la carta normal, feu clic aqui: https://ziryab.es/ca/tapas/)

min. 2 persones
El menu es pot adaptar a les preferències alimentàries

*El dia de St Valentí (14 febrer 2021) el menú tindra alguns tocs adicionals especials 🙂

25.00 per persona

Pas 1: Començant a la Bodega…

Vermut de la casa per escalfar motors
Xips organics vegetals
Olives mediterrànies marinades
Pa de vidre amb tomàquet especiat amb zaatar 

Pas 2: Promenade Tapeo…

Dàtils Medjoul amb bacon
Formatge halloumi fregit amb pesto de la casa
Croqueta de moniato i trompeta de la mort
“Ta ta ta” tarta tatin amb foie gras mi-cuit i sal marina de vi negre 

Pas 3: Hotel 5 Estrelles…

Braves al forn (amb alioli de 5 espècies i harissa)

A escollir:

Tajín de pollastre amb cítrics, ametlles i sumaque
(o)
Broqueta de pop i gambes marinada
(o)
“Parmigiana” (lasanya d’albergínia) de la casa amb zaatar 

Pas 4: Final Feliç…

Selecció de les postres de la casa
Brownie
Cheesecake
Fruita fresca