El menú degustació

Menú Degustació 
“Homenatge a la diversitat i la tradició culinària del Mediterrani

(per veure la carta normal, feu clic aqui: https://ziryab.es/ca/tapas/)

min. 2 persones
El menu es pot adaptar a les preferències alimentàries

“MENÚ DEGUSTA-ZIRYAB”

25.00 per persona

Pas 1: Començant a la Bodega…

Vermut de la casa per escalfar motors
Xips organics de vegetals variats
Olives mediterrànies marinades
Anxoes de l’Escala amb maduixa

Pas 2: Passeig de Tapes…

Dàtils Medjoul amb bacon
Formatge halloumi amb pesto del xef
Croqueta de moniato i trompeta de la mort
“Ta ta ta” tarta tatin amb foie gras mi-cuit

Pas 3: Hotel 5 Estrelles…

Braves al forn (amb alioli de 5 espècies i harissa)

A escollir (un per persona):

Tagíne de pollastre amb cítrics, ametlles i sumac
(o)
Broqueta de gambes marinades
(o)
“Parmigiana” (lasanya d’albergínia) de la casa amb zaatar

Pas 4: Final Feliç…

– Trufes de xocolata amb cafè àrab i cardamom
– Pastís de formatge, lavanda i nabius
– Fruita de la temporada amb aigua de roses

 

 

 

 


“MENÚ GOURMET BON-VIVANT”37.50 per personaProvareu tot el que està inclós en el Menu Degusta-Ziryab, però a més a més provareu les següents perles: Un coctél spritz cava de benvinguda
O coctél spritz sense alcohol
Gaspatxo de remolatxa, festucs i ArgánDips de la casa servits amb mini-pita

– Humus de cigrons amb farigola
– Albergínia fumada amb mel
– Pebrots vermells picants
– Porro caramel.litzat, bacon i formatge de cabra
– Pastanaga, tahine i gingebre
– Pèsols, menta i oli de tòfona negre

Amb opcions adicionals pel plat principal (escollir un per persona):

Mandonguilles “kibbe” especiades, amb pebrots de padró
(o)
Botifarra catalana amb pisto i romaní fumat
(o)
Bacallà al forn, amb anacards i safrà
(o)
Tagíne de pollastre amb cítrics, ametlles i sumac
(o)
Broqueta de gambes marinades
(o)
“Parmigiana” (lasanya d’albergínia) de la casa amb zaatar

Cafè o licor digestiu:

– Grappa o limoncello italià      – Ratafia catalana
– Ouzo grec

 

 

 

 

“MARIDADJE VINS”

15.00 per persona

Una selecció de vins escollits per la nostra Sommelier, per accompanyar cada pas de qualsevol menú.

Copes de tast (100ml)
Inclou aigua mineral.

Coctèl cava spritz de benvinguda
Abans del viatge

Batussa Negre 2020
Vi negre natural fresc
Amb la visita a la bodega

 L’Arraona Blanc 2018
Un vi de la Collserola!
Amb les tapetes

 La Nona 2018
Vi de més cos, del Priorat
Amb els principals

Vi naturalment dolç
Terrenal d’Albert Dolç 2017
(o)
Verdejo oxidat
digestiu sec
De Alberto Dorado