El menú degustació

Menú Degustació 
“Homenatge a la diversitat i la tradició culinària del Mediterrani

(per veure la carta normal, feu clic aqui: https://ziryab.es/ca/tapas/)

min. 2 persones
El menu es pot adaptar a les preferències alimentàries

“MENÚ DEGUSTA-ZIRYAB”

25.00 per persona

Pas 1: Començant a la Bodega…

Vermut de la casa per escalfar motors
Xips organics de vegetals variats
Olives mediterrànies marinades
Anxoes de l’Escala amb maduixa

Pas 2: Passeig de Tapes…

Dàtils Medjoul amb bacon
Formatge halloumi amb pesto del xef
Croqueta d’escalivada
“Ta ta ta” tarta tatin amb foie gras mi-cuit

Pas 3: Hotel 5 Estrelles…

Braves al forn (amb alioli de 5 espècies i harissa)

A escollir (un per persona):

Tagíne amb cítrics, ametlles i sumac (pollastre o vegà)
(o)
Broqueta de gambes marinades
(o)
“Parmigiana” (lasanya d’albergínia) de la casa amb zaatar

Pas 4: Final Feliç…

– Trufes de xocolata amb cafè àrab i cardamom
– Pastís de formatge manxego i codonyat
– Fruita de la temporada amb aigua de roses i festucs

 

“MENÚ GOURMET BON-VIVANT”

37.50 per persona

Provareu tot el que està inclós en el Menu Degusta-Ziryab, però a més a més provareu les següents perles:

Un coctél spritz cava de benvinguda
O coctél spritz sense alcohol

Crema de carbassa, castanya & Argan

Dips de la casa servits amb mini-pita
– Humus de cigrons amb farigola
– Albergínia fumada amb mel
– Pebrots vermells picants
– Porro caramel.litzat, bacon i formatge de cabra
– Pastanaga, remolatxa i tahine
– Pèsols, menta, tòfona negre

Amb opcions adicionals plat principal (un per persona):

Mandonguilles “kibbe” especiades
(o)
Botifarra de carxofes
(o)
Bacallà al forn amb gratinat d’avellana
(o)
Tagíne amb cítrics, ametlles i sumac (pollastre o vegà)
(o)
Broqueta de gambes
(o)
“Parmigiana” (lasanya d’albergínia) amb zaatar

Cafè o licor digestiu:

– Grappa o limoncello italià      – Ratafia catalana
– Ouzo grec

 “MARIDATGE VINS”

15.00 per persona

Una selecció de vins escollits per la nostra Sommelier, per accompanyar cada pas de qualsevol menú.
Copes de tast (100ml)
Inclou aigua mineral.

Sumoi Barmei 2019
D.O. Penedès
Vi negre natural fresc

V de Valenzuela 2019
Granada
Vi blanc natural amb cos, un punt d’oxidació buscat i acidesa refrescant.

 Nona 2018
D.O.Q Priorat
12 mesos de criança i molta personalitat

Vi dolç
Molino Real Vino de Montaña 2018
 (o)
Verdejo oxidat
digestiu sec
Alberto Dorado

 

 

 

© 2021 Ziryab. WooCommerce Development by Progressus Marketing