El menú degustació

Menú Degustació 
“Homenatge a la diversitat i la tradició culinària del Mediterrani

(per veure la carta normal, feu clic aqui: https://ziryab.es/ca/tapas/)

min. 2 persones
El menu es pot adaptar a les preferències alimentàries

TENIM DOS MENÚS DEGUSTACIÓ I UN MARIDATGE DE VINS


“MENÚ CLÀSSIC ZIRYAB”

35.00 per persona 

Inclou aigua mineral.
Inclou un tastet de tots els següents plats: 

Pas 1: Comencem pel vermuteig

Vermut de la casa
(o aperitiu sense alcohol)
***
Fruits secs rostits amb ras-el-hanout
Olives mediterrànies marinades amb sumaque
Quesitos manchego marinados
***
Sopa de remolatxa i civada

Pas 2: Passeig de Tapes…

Dàtil Medjoul amb bacon
***
Croqueta de poma i espècies
***
Formatge halloumi amb carbassa i melmelada de figa
***
Porro a baixa temperatura amb romesco

Pas 3: Hotel 5 Estrelles…

Inclòs: Les nostres braves

A escollir (un per persona):  

Bacallà confitat amb salsa chraimeh
(o)
Risotto de bulgur i feta (v)
(o)
Albergínia amb tahini i soja (vg)
(o)
Botifarra à la xocolata
(o)
Tagine de pollastre
(o)
Xai especiat amb pa libanès
(supl. 1.50
)

Pas 4: La Cirereta del Pastís…

Dàtil praliné amb xocolata
***
Mini baklawa casolà de Idiazabal i festucs
***
Pera infusionada amb fruits vermells d’hivern especiats


“MENÚ COMPLERT”

42.50 per persona

Inclou aigua mineral. 

Podreu degustar tot el que hi ha inclòs al Menú Clàssic Ziryab, i completer-lo tot amb el següent:

———–

Aperitiu per començar:

Wild Ale Atrapada
Cerveseria Màger
La Llacuna, Penedès
Cervesa vinícola de Trepat

———–

Dips de la casa servits amb mini-pites:

– Tsatsiki de tàperes i cogombrets adobats
– Carbassa i gingebre
– Humus de cigrons amb pimentón de la vera
– Albergínia fumada amb agave
– Pebrot vermell picant
– Porro caramel·litzat, bacó i formatge de cabra

———–

Cafè i/o licor digestiu:

       – Grappa italià
           – Limoncello casolà amb gingebre i menta
– Ratafia catalana
       – Ouzo grec
        – Orujo d’herbes de Galícia


“MARIDATJE VINS”

19.00 per persona

Us oferim una selecció de vins escollits per la nostra Sommelier per acompanyar cada pas del menú que escolliu. Les copes del tast són de 100 ml. Inclou aigua mineral.

Wild Ale Atrapada
Cerveseria Màger 

La Llacuna, Penedès

Cervesa vinícola de Trepat (7% abv.)

———–
escollir:

Vermut Lustau Rojo

(Bodegues Lustau, Jerez Andalucia)

Assamblatge de dos vins criats durant més de 10 anys amb el sistema de “criaderas y soleras”.

(o)

Ube El Reventón

Jerez de la Frontera, Andalucía

(Bodega Cota 45)

Elaborat amb la varietat Listán Blanco, amb criança sota una capa de flor en barrica. Notes de Xerès.

+ tapa de espatlla ibèrica

(supl. 3.50 )

———–

Tutusaus Gran Reserva
D.O. Penedès
(Bodega Can Tutusaus)
Cava viu y alhora complexe, amb 36 mesos guanyant saviesa dins de l’ampolla.


escollir:
Peña el Gato
Rioja, Espanya
(Bodegues Juan Carlos Sancha)
Garnatxa de vinya vella de la Rioja, fent servir llevats autòctons; un vi llarg en boca.
(o)
El Vitxo Orange
Alt Penedès, Catalunya
(Bodega Finca Parrera )
Chardonnay & Xarel·lo, 6 mesos de maceració amb les pells

———–

escollir:
Pansal de Calàs 1998 (dolç)
(vi de licor, garnatxa)
(o) Rar Sol i Serena (semi)
(semi-sec, llarg i intrigant)
(o) Sereno “ranci” (sec)