El menú degustació

Menú Degustació 
“Homenatge a la diversitat i la tradició culinària del Mediterrani

(per veure la carta normal, feu clic aqui: https://ziryab.es/ca/tapas/)

min. 2 persones
El menu es pot adaptar a les preferències alimentàries

TENIM DOS MENÚS DEGUSTACIÓ I UN MARIDATGE DE VINS


“MENÚ CLÀSSIC ZIRYAB”

32.50 per persona 

Inclou aigua mineral.
Inclou un tastet de tots els següents plats: 

Pas 1: Comencem pel vermuteig

Xips orgàniques vegetals amb vermut
***
Olives mediterrànies marinades
***
Crema de moniato, castanya i gingebre

Pas 2: Passeig de Tapes…

Dàtils Medjoul amb bacó
***
Formatge halloumi amb pesto del xef
***
Croquetes de zaatar
***
Tarteletes de foie gras mi-cuit 

Pas 3: Hotel 5 Estrelles…

Inclòs: Les nostres braves

A escollir (un per persona):  

Tajín de gall d’indi
Tacos de xai estofat
Paella de gambes amb chermoula
Daus de tonyina al forn
Verdures rostides amb romesco (vg)
Zaatar parmigiana (v) 

Pas 4: La Cirereta del Pastís…

Pastís de pastanaga amb flor d’azar
Baklawa siri
Mini crema catalana de xocolata blanca
Maduixes amb xocolata, cafè descafeïnat i cardamom


“MENÚ COMPLERT”

39.50 per persona

Inclou aigua mineral. 

Podreu degustar tot el que hi ha inclòs al Menú Clàssic Ziryab, i completer-lo tot amb el següent:

———–

Aperitiu per començar:

Althaia Grape Ale
Altea, Alacant
(cervesería Althaia)
Feta amb most de raïm

———–

Dips de la casa servits amb mini-pites:

– Carxofa amb nou moscada
– Remolatxa i sumaque especia cítrica
– Humus de cigrons amb kalamata
– Albergínia fumada amb agave
– Pebrot vermell picant
– Porro caramel·litzat, bacó i formatge de cabra

———–

Cafè i/o licor digestiu:

       – Grappa o limoncello italià
               – Ratafia catalana
       – Ouzo grec
        – Orujo d’herbes de Galícia


“MARIDATJE VINS”

19.00 per persona

Us oferim una selecció de vins escollits per la nostra Sommelier per acompanyar cada pas del menú que escolliu. Les copes del tast són de 100 ml. Inclou aigua mineral.

Althaia Grape Ale
Altea, Alacant
(cervesería Althaia)
Feta amb most de raïm
———–
Vermut Ecológico Robles
(Bodegas Robles, Andalucia)
Una delicia del raïm Pedro Ximenez
———–
Cava l’Olivera Reserva 2021
D.O. Costers del Segre
(Bodega L’Olivera)
Cava fresc, projecte social.
———–

escollir:

Faust 2014
D.O. Penedès
(Bodega Finca Parrera)
12 mesos en roure, 12 en formigó, I molts més en ampolla. 4 varietats de raïm llarg en boca.
 (o)
Fènix Blanc 2020
D.O. Empordà
(Bodega Lopez Schlecht)
Fermentació i criança en ànfora. Vi rebelde de la terra.

———–

escollir:

Moscatel Dolç de Dimobe (dolç)
(Moscatel d’Alexandria, d’Andalucia)
(o)
Fernandez Gao 1750 Xerès (semi)
(semi-sec, llarg i intrigant)
(o)
Sereno “ranci” (sec)