La carta canvia cada temporada, fent servir ingredients que són de temporada a Catalunya.
Per veure el menú degustació, feu clic aquí.

— TAPES PER A COMPARTIR —

Olives mediterrànies marinadas 4.50 (gf, vg, lf)
Gordal, Yeye i Kalamata marinades amb tomàquet sec, tàperes i xarup de dàtil libanès

Crema de moniato, castanya i gingebre 6.90 (gf, vg, lf)

Amanida de carbassa rostit i burrata amb romaní 7.90 (v, n, gf)


(farem actualització d’aquesta foto en Nov 2022)

Selecció de formatges mediterranis i espatlla ibèrica, amb qualitat D.O.
Formatges (9.90/18.50)
Espatlla d’esquer de camp i gla de Huelva (9.00/17.50)
Taula mixta (9.90/18.50)

 

Mini tarteletes de foie, festucs i sal marina (4u) 9.50
El foie mi-cuit està preparat com a crema i servit amb sal marina infusionada de vi negre (n)


(farem actualització d’aquesta foto en Nov 2022) 

Falafel fet de mongetes “ganxet” amb melmelada de pebrots vermells (4u) 8.50  (gf, vg, lf)

Dips casolans amb mini-pites

1 dip 4.90    3 dips 14.50    6 dips 24.00    1 pita extra 0.75
(pa sense gluten disponible)

                 – Carxofa amb nou moscada (vg, gf, lf)
– Remolatxa i sumaque especia cítrica (vg, gf, lf)
– Humus de cigrons amb kalamata (vg, gf, lf)
– Albergínia fumada amb xarup d’agave (vg, gf, lf)
– Pebrot vermell picant (vg, gf, n, lf)
– Porro caramel·litzat, bacó i formatge de cabra

Croquetes artesanes 8.50 (4u):
– veganes amb zaatar (vg, lf)
– bacalao i sumaque

  

Dàtils Medjoul amb bacó (4u)  7.70 (gf, lf)  

Tires de formatge halloumi al forn, amb pesto d’anacards i ruca (4u)  7.40 (v, gf, n)
El Halloumi és un formatge típic de l’est del Mediterrani.


(farem actualització d’aquesta foto en Nov 2022) 

Les nostres braves amb soja caramel·litzada i harissa
6.50 (mitja ració)/ 7.90 (sencera)  (vg, lf , gf)
Servides amb allioli vegà i harissa picant de Tunísia


— PLATETS DE MAR, MUNTANYA I HORT —

Tajin a foc lent de gall d’indi amb prunes i espècies d’hivern 11.90 (lf, n, carn halal)

  
(farem actualització d’aquesta foto en Nov 2022) 

Xai estofat en tacos amb all-i-oli de julivert (4u) 14.50


(farem actualització d’aquesta foto en Nov 2022) 

Tapa de paella de gambes amb chermoula 14.50 (gf, n)
Chermoula és un pesto del Nord de l’Àfrica de coriandre i llimona


(farem actualització d’aquesta foto en Nov 2022) 

Daus de tonyina al forn amb comí i pebre vermell 12.50 (lf, gf)

Verdures de la temporada rostides amb salsa romesco 8.20 (gf, vg, lf)
Servides amb tortilles casolanes de blat de moro i comí


(farem actualització d’aquesta foto en Nov 2022) 

Parmigiana Zaatar”: lasanya d’albergínies (4u) 8.50
(v, pot contenir traces de gluten)

 


— POSTRES CASOLANES I GELATS —

“Caprese” pastís de xocolata amb macadamia, romaní i gelat de lavanda 7.50 (gf)
Lavanda és una planta indígena de moltes regions del Mediterrani.

Poma al forn amb nata especiada i crumble 5.80 (gf, lf, vg)

Pastís de pastanaga amb flor d’azar i crema d’anacards 6.50 (lf, vg)

    
(farem actualització d’aquesta foto en Nov 2022) 

Crema catalana de xocolata blanca i canyella 5.90  


(farem actualització d’aquesta foto en Nov 2022)

Mousse cheesecake de formatge feta 6.70
Amb melmelada de tamarind. Crumble de yogur i xocolata blanca

Gelats artesans 3.80 per bola

– xocolata amb pebre (un toc picant molt lleuger)
– Sorbet de pera (vg, lf)
– Xocolata blanca
– Lavanda

gf = sense gluten   lf = sense lactosa   n = conte fruits secs   v = vegetarià    vg = vegà