La carta canvia cada temporada, fent servir ingredients que són de temporada a Catalunya.
Per veure el menú degustació, feu clic aquí.

— TAPES PER A COMPARTIR —

Olives mediterrànies marinadas 4.80 (gf, vg, lf)
Gordal, Yeyé i Kalamata, marinades amb orenga i chili

Gaspatxo de síndria i cireres amb romaní fumat 6.90 (gf, vg, n, lf)

Selecció de formatges mediterranis i espatlla ibèrica, amb qualitat D.O.
(mitja ració 10.00/ sencera 19.50)
Formatges
Espatlla d’esquer de camp i gla de Huelva 
Taula mixta

 

Ceviche mediterrani amb corvina i ras el hanout
9.70 (gf, lf)
Amb llet de tigre libanesa i les torradetes de blat de moro tan delicioses del nostre xef Jony   

Pastanagues baby rostides amb romaní i harissa 7.90 (gf, vg, lf)
Glacejat de agave, harissa i llimona

Les nostres braves amb soja caramel·litzada i harissa  6.90 (mitja ració)/ 8.90 (sencera)  (vg, lf , gf)
Servides amb allioli vegà d’all negre i harissa picant de Tunísia

Dips casolans amb mini-pites

1 dip 4.90    3 dips 14.50    6 dips 24.00    1 pita extra 0.65
(pa sense gluten disponible)

       – Cogombre i labneh amb zaatar (v, gf)
– Lentillas amb ametlla (vg, gf, lf, n)
– Humus de cigrons amb pimentón de la vera (vg, gf, lf)
– Albergínia fumada amb xarup d’agave (vg, gf, lf)
– Pebrot vermell picant (vg, gf, n, lf)
– Porro caramel·litzat, bacó i formatge de cabra

Dàtils Medjoul amb bacó (4u)  7.80 (gf, lf)  

Tires de formatge halloumi al forn, amb salsa del Xef (4u)  7.60 (v, gf, n)
El Halloumi és un formatge típic de l’est del Mediterrani.
La salsa aquesta temporada és de menta, llimona i sèsam

Falafel fet de mongetes “ganxet” amb salsa de Tahini-lemon curd (4u) 8.90 (gf, vg, lf)

Pa tomàquet zaatar 5.50 (vg, lf)
(es pot fer un pa tomàquet sense gluten)

— PLATETS DE MAR, MUNTANYA I HORT —

Pollastre (cuixa) marinat en llimona confitada i mostassa 13.50 (lf, gf, carn halal)
Amb olives, servit amb arròs salvatge

Melós de xai amb base de humus i pa libanès 14.50
(n, carn halal, es pot servir sense fruits secs)

Xoriçets a la sidra “Serps” de Girona (6u)
11.80 (lf, gf)
Amb puré de Laurel i ruca

Bacalla confitat a la llauna amb farigola 11.50 (gf, lf)
Servit amb una base de mongetes i pimentón de la vera

Verdures de la temporada en escabetx cítric de pastanaga 8.20  (gf, vg, lf) amb terra de kikos 

Amanida de cuscús perlat amb cherry rostit i herbes fresques 7.90 (v, n)
Amb nous, pases, ruca, kalamata, cherry, julivert, menta, coriandre i mostassa  (es pot servir sense lactosa i sense fruits secs)

— POSTRES CASOLANES I GELATS —
(aviat farem actualització d’aquestes fotos) 

Tarta Sacher amb albercocs i cardamom 7.90

Fruita de la temporada amb escuma de menta i sumaque 5.50  (gf, vg, lf)

Mousse cheesecake de formatge de cabra 6.70 (gf, n)
Amb melmelada de préssec i romaní, nous caramel·lizats

Crema catalana amb gingebre i llimona 6.50 (gf)

 

Tiramisu vegà de festucs 6.80 (lf, vg, n)

Gelats artesans 3.80 per bola

                    – Gelat deliciós de Lavanda Mediterrània
  – Sorbet de Mores (gf, vg, lf)
– Sorbet de Orxata (gf, vg, lf)
Bombón Rocher (xocolata praliné) amb carquinyolis

gf = sense gluten   lf = sense lactosa   n = conte fruits secs   v = vegetarià    vg = vegà