La carta canvia cada temporada, fent servir ingredients que són de temporada a Catalunya.
Per veure el menú degustació, feu clic aquí.

— TAPES —

“Olivera” 8.90
Selecció d’olives marinades (vg)

“Aperitivo Fusión” 8.90
Selecció de tres aperitius preparats amb amor
Olives mediterrànies: Gordal, Yeyé i Kalamata marinades amb sumaque (vg)
– Formatges de manxego amb orenga i zaatar (l, v)
– Ametlla Marcona i macadamia, amb
ras-el-hanout (n, vg)

 “El Tablao”  13.00
Formatges mediterranis i espatlla ibèrica, amb qualitat D.O.
Selecció de formatges (g, l, n, v)
(o) Espatlla d’esquer de camp i gla de Huelva 5 (g)
(o) Taula mixta (g, l, n)

 

         “Viña Pardina” 7.50
Tartar de lentilles pardines
Escabetx de Chardonnay
Servit amb el pa torrat italià “carasau”
(g, vg, es pot server sense gluten)

               “Foamy Basil Falafel” (4u) 9.40
Falàfel amb tomaquet sec i escuma d’alfàbrega
(vg)

“Very Mucha Remolacha” 6.90
Crema de remolatxa amb civada, festucs, anet i llima
(g, n, vg, es pot servir sense fruits secs)

“Puerro Down Low” (4u) 7.60   
Tapa de porro a baixa temperatura amb romesco
(n, vg)

“King Calabaza-Halloumi” (4u) 8.80
Formatge halloumi amb puré de carbassa, melmelada de figa i romaní
El Halloumi és un formatge típic de l’est del Mediterrani
(l, v)

     “Croqueta Coqueta” (4u) 8.90
Croqueta de poma i curri especiat
(g, vg)

“Devils on Horseback” (4u)  7.80
Dàtils Medjoul amb bacon
Un clàssic de la casa des-de fa més de 10 anys

“How Dipp is Your Love?”
Dips casolans amb mini-pites
1 dip 4.90    3 dips 14.50    6 dips 24.00
1 pita extra 0.65
(pa sense gluten disponible)
– Tsatsiki de tàperes i cogombrets adobats (l, v)
– Carbassa, moniato i gingebre (n, vg)
– Humus de cigrons amb oli de sàlvia fresca (vg)
– Albergínia fumada amb xarup de magrana (vg)
– Pebrot vermell picant (n, vg)
– Porro caramel·litzat, bacon i formatge de cabra (g, l)

“Harissa Bravas”   
6.90 (mitja ració)/ 8.90 (sencera)
Braves amb soja caramel·litzada i harissa  
Harissa és una pasta picant de Tunisia i es serveix apart
(vg)

— PLATETS DE MAR, MUNTANYA I HORT —

“Apollonut!”  13.40
Tagine de pollastre amb confitura de taronja i safrà
Amb funoll, magrana,i raïm.
(n, carn halal)

(es pot servir sense fruits secs)

“Mana-eesh” (4u) 14.90
Pa libanès amb xai especiat i bolets de la temporada
(g, n, carn halal)


Aquesta foto és indicativa. S’actualitzarà aviat

“Bacalao Confitao” (4u) 13.00
Bacallà confitat amb salsa de chraimeh
Parmentier de pebrots vermells, terra d’oliva negra.
Chraimeh és típica de Libya, a base de tomate.

“La Buti” 13.40
Botifarra amb salsa de xocolata
Botifarra de la temporada amb salsa típica catalana de xocolata; la salsa porta també fesols negres

 

“Risotto Bulgur-Style”  10.80
Risotto de bulgur amb formatge feta marinat
Amb tomaquet i festucs. Bulgur és una barreja de grans de blat
(g, l, n, v)

“Una mena de Berenjena” (4u) 9.70
Albergínia laquejada amb tahini i soja
(vg)

— POSTRES CASOLANES I GELATS —

“Arroz con leche à la Catalana” 7.50
Crema catalana feta d’arròs amb llet
Finalment s’ajunten aquestes dues delícies, en un plat representatiu del viatge final del Ziryab l’any 822 AD (l, v)


“Baklawa-cake Idiazabal” (4u) 8.80
Baklawas caseros de queso Idiazabal
Una fusió de baklawa amb cheesecake, sobre una base de festucs i almívar anisat (g, l, n, v)

“Medjoul Choco-Love ” (2u) 5.80
Dàtil Medjoul farcit de praliné d’avellana amb un toc de sal marina fumada
Un petit pecat només pels que s’ho mereixen.
(l, n, v)

 “Spice Pear”  6.90
Pera infusionada amb fruits vermells
Cuita amb espècies
(n, vg, es pot servir sense fruits secs)

“Tiramisu Festuc”  7.70
Tiramisu vegà de festucs
Un favorit entre els favorits.
(g, n, vg)

“Ice Ice Baby” 3.80 per bola (l, n, v)

Gelats artesans

– Lavanda Mediterrània
Vainilla amb sàlvia i fruits vermells


Els sabors de gelats van canviant, i es serveixen per bola

g = conté gluten   l = conté lactosa   n = conté fruits secs   v = vegetarià    vg = vegà

** no us talleu i demaneu la llista sencera d’al·lèrgens si la necessiteu**