La carta canvia cada temporada, fent servir ingredients que són de temporada a Catalunya.
Aquesta és la carta d’estiu 2021.
Per veure el menú degustació, feu clic aquí.

— TAPES PER A COMPARTIR —

Olives mediterrànies marinades  3.50  (gf, vg, lf)
Gordal, Yeye i Kalamata, marinat de romaní i taronja

Gaspatxo de remolatxa, festucs i Argán 5.90
També disponible en tamany “tast” 3.90
(gf, n, es pot fer lf, sense fruits secs i vegà)
Servit amb gelat de festuc salat i oli d’Argán culinari Marroqui

Pa de la casa amb tomàquet i “zaatar”  4.90
Zaatar és una barreja d’herbes aromàtiques a base de farigola, típic de l’orient mitjà
(vg, lf, es pot fer sense gluten)

Amanida estiuenca de quinoa 5.90
Quinoa, síndria, feta & menta (gf, es pot fer vegà i sense lactosa)

“Ta Ta Ta” de foie mi-cuit (4u)  8.40
Massa de full, poma al forn, foie i sal marina de vi negre
 

Polenta especiada fregida (6u)  5.90 (vg, gf, lf)
Amb salsa de tamarinde

 

“Parmigiana à la Zaatar” lasanya d’albergínia (4u) 8.50 (v, gf)

  

Dips casolans amb mini-pita

1 dip 4.20    3 dips 11.00    6 dips 19.00    1 pita extra 0.35
(pan sense gluten disponible)

– Humus de cigrons amb farigola (vg, gf)
– Albergínia fumada amb mel (v, gf, lf)
– Pebrots vermells picants (vg, gf, n)
– Porro caramel.litzat, bacon i formatge de cabra
– Pastanaga, tahine i gingebre (vg, gf)
– Pèsols, menta i oli de tòfona negre (v, gf)


Croquetes de moniato i trompeta de la mort (4u)  6.50  (lf, vg)

Dàtils Medjoul amb bacon (4u)  6.80 (gf, lf)  

Tires de formatge halloumi al forn, amb pesto de menta i pecanes (4u)  7.20 (v, gf, n)
Halloumi és un formatge típic de l’est mediterrani. Aquest és de Xipre.

Les nostres braves à la harissa
5.60 (mitja)/ 7.60 (sencera)  (lf, vg, gf)
Servides amb un alioli vegà de 5 espècies

— PLATILLOS DE CARN I MARISC —

Tagíne de pollastre amb cítrics, ametlles i sumac 9.50 (gf, lf, n, carn halal)
Sumac és una espècie cítrica que es fa servir molt a la cuina palestina
(es pot fer sense fruits secs)

 

Mandonguilles “kibbe” amb padró (4u)  8.50
De vedella. Amb pebrots de padró (lf, gf, carn halal)

Botifarra catalana amb pisto i romaní fumat 10.90 (gf, lf)

Broqueta de gambes coco ras el hanout  11.90 (gf, lf)
Ras el hanout és un curry del nord de l’Àfrica

  

Bacallà al forn, amb anacards i safrà (4u)10.50
Gratinat d’anacards (gf, n)

— POSTRES CASOLANES I GELATS —

Trufes de xocolata amb cafè àrab i cardamom (4u) 5.90
Amb un toc de sal marina (gf, lf)

 Fruita de la temporada amb mascarpone, aigua de rosa i ametlles caramel.litzades 5.20
(n, es pot fer vegà i sense fruits secs)

Mousse de mató amb mel, nou pecana i flor d’hibisc  5.30 (gf)

   

Pastís de formatge de lavanda, nabius i xocolata blanca 6.50 (gf)
Lavanda es indígena en molts llocs del Mediterrani

Peres al vermut amb farigola 5.80  (lf, vg, gf)
Servit amb una cata de vi del Priorat

Crema catalana d’orxata i canyella 6.20 (lf, vg, gf)

Gelats artesans 3.20 per bola
(es pot servir sense gluten)

             – Festuc salat
– Vainilla amb poma al forn
– Xocolata i els encenalls
– Sorbet de mandarina (lf, vg)

gf = sin gluten   lf = sin lactosa   n = contiene frutos secos   v = vegetariano    vg = vegano