La carta canvia cada temporada, fent servir ingredients que són de temporada a Catalunya.
Per veure el menú degustació, feu clic aquí.

— TAPES PER A COMPARTIR —

Olives mediterrànies a la “Zibaretto” 3.80  (gf, vg, lf, n)
Gordal, Yeye i Kalamata, marinat de llima, ametlla i dàtil
Es pot maridar amb el nostre còctel de la casa, el “Zibaretto”!
 

Vichyssoise de porro, poma i oli d’Argan marroquí 5.90 (gf, vg, lf)

Amanida de burrata amb Panzanella Ziryab 7.50 (v)
Amb xarop de magrana libanès i especiada amb sumaque

Selecció de formatges mediterranis i espatlla ibèrica, amb qualitat D.O.
Formatges (9.00/17.00)
Espatlla d’esquer de camp i gla de Huelva (8.50/16.00)
Taula mixta (8.80/17.60)

“Ta Ta Ta” de foie mi-cuit (4u)  8.90
Massa de full, poma al forn, foie i sal marina
(disponible opció vegetariana, amb formatge de cabra caramel·litzat)

Falafel de la casa amb salsa d’escalivada (4u)  7.90 (gf, vg, lf)

Pastanagues baby rostides amb harissa 6.50 (gf, vg, lf)
Pica molt poc, però podem posar la salsa a part!

Dips casolans amb mini-pites

1 dip 4.30    3 dips 12.00    6 dips 19.50    1 pita extra 0.45
(pa sense gluten disponible)

– Humus de cigrons amb el nostre ras el hanout (vg, gf, lf)
– Albergínia fumada amb mel (v, gf, lf)
– Pebrots vermells picants (vg, gf, n)
– Porro caramel·litzat, cansalada i formatge de cabra
– Remolatxa i labneh (v, gf)
– Carbassó rostit, pèsols i alfàbrega (vg, gf, lf)


Croquetes artesanes 7.90 (4u):
– veganes amb zaatar (vg, lf) (Heura, proteína vegetal)
– bacallà amb sumaque

  

Dàtils Medjoul amb cansalada (4u)  7.70 (gf, lf)  

Tires de formatge halloumi al forn, amb pesto de menta i nous pecanes (4u)  7.40 (v, gf, n)
El Halloumi és un formatge típic de l’Est del Mediterrani. Aquest és de Xipre.

 

Les nostres braves a la harissa
5.80 (mitja ració)/ 7.80 (sencera)  (vg, lf , gf)
Servides amb un alioli vegà de 5 espècies

 

“Parmigiana Zaatar” lasanya d’albergínies (4u) 7.90 (v, pot contenir traces de gluten)


— TASTETS DE CARN I MARISC —

Tajin amb cítrics, ametlles i sumac
Opció pollastre 9.90 (gf, lf, n, carn halal)
Opció vegana bulgur i fruits rostits 7.80 (vg, lf, n)
(es pot servir sense fruits secs) Sumac és una espècie cítrica

   

Xai estofat amb humus especial del xef 9.50
Amb canyella, gingebre i menta (lf, n, carn halal)

Mandonguilles “kibbe” d’alfàbrega (4u)  8.50
Fetes amb vedella, salsa cardamom i dàtils (gf, carn halal, lf)

Tapa de paella amb Xarmoula i pop brassejat 13.50 (gf, n)
Xarmoula és un pesto del Nord de l’Àfrica, fet amb coriandre i llimona

Gambes a l’allet i tòfona negra 11.90 (gf, lf)
Amb puré de patates trufat

— POSTRES CASOLANES I GELATS —

Fuet de xocolata Ziryab (vg, gf)
4.00 (mitja ració)/ 7.90 (sencera)
A l’estil “Salame” italià. Afegim un toc local amb l’oli d’oliva en escuma, i també una mica de safrà.

Ceviche de fruita elèctric amb el toc Ziryab  5.20
Fruita fresca de la temporada, llimona, menta (gf, vg, lf)

Pastís d’ametlles amb llimona i espècies  (gf, n) 6.20
Servit amb labneh i mel

Crema catalana de festucs 6.50  (vg, lf, gf, n)

Cheesecake al revés de formatge feta (gf) 6.70
Amb farigola fresca, crumble d’ametlles i avellanes,
acompanyat de fruits vermells de temporada

Gelats artesans 3.20 per bola (gf)

    – Iogurt amb magrana i mel
– Xocolata amb carquinyolis (n)
– Sorbet de llimona i alfàbrega (vg, lf)

gf = sense gluten   lf = sense lactosa   n = conte fruits secs   v = vegetarià    vg = vegà