La Carta
La carta canvia cada temporada, fent servir ingredients que són de temporada a Catalunya.
Per veure el menú degustació, feu clic aquí.
— TAPES PER A COMPARTIR —
Olives mediterrànies marinadas 4.50 (gf, vg, lf)
Gordal, Yeye i Kalamata marinades amb tomàquet sec, tàperes i xarup de dàtil libanès
Crema de moniato, castanya i gingebre 6.90 (gf, vg, lf)
Amanida de carbassa rostit i burrata amb romaní 7.90 (v, n, gf)
(aviat farem actualització d’aquesta foto)
Selecció de formatges mediterranis i espatlla ibèrica, amb qualitat D.O.
(mitja ració 10.00/ sencera 19.50)
Formatges
Espatlla d’esquer de camp i gla de Huelva
Taula mixta
Mini tarteletes de foie, festucs i sal marina (4u) 9.80
El foie mi-cuit està preparat com a crema i servit amb sal marina infusionada de vi negre (n)
(aviat farem actualització d’aquesta foto)
Falafel fet de mongetes “ganxet” amb melmelada de pebrots vermells (4u) 8.90 (gf, vg, lf)
Pastanagues baby rostides amb harissa6.90 (gf, vg,lf)
Dips casolans amb mini-pites
1 dip 4.90 3 dips 14.50 6 dips 24.00 1 pita extra 0.75
(pa sense gluten disponible)
– Carxofa amb nou moscada (vg, gf, lf)
– Remolatxa i sumaque especia cítrica (vg, gf, lf)
– Humus de cigrons amb kalamata (vg, gf, lf)
– Albergínia fumada amb xarup d’agave (vg, gf, lf)
– Pebrot vermell picant (vg, gf, n, lf)
– Porro caramel·litzat, bacó i formatge de cabra
Croquetes artesanes 9.50 (4u):
– bolets porcini (vg, lf)
– sobrassada amb albergínia
Dàtils Medjoul amb bacó (4u) 7.70 (gf, lf)
Tires de formatge halloumi al forn, amb pesto d’anacards i ruca (4u) 7.40 (v, gf, n)
El Halloumi és un formatge típic de l’est del Mediterrani.
(aviat farem actualització d’aquesta foto)
Les nostres braves amb soja caramel·litzada i harissa
6.80 (mitja ració)/ 7.90 (sencera) (vg, lf , gf)
Servides amb allioli vegà i harissa picant de Tunísia
— PLATETS DE MAR, MUNTANYA I HORT —
Tajin a foc lent de gall d’indi amb prunes i espècies d’hivern 13.50 (lf, n, carn halal)
(aviat farem actualització d’aquesta foto)
Xai estofat en tacos amb all-i-oli de julivert (4u) 14.50 (n, carn halal)
(aviat farem actualització d’aquesta foto)
Arròs negre amb zamburiña amb la especia “sumaque”14.50 (gf, n)
El sumaque és una especia cítrica de l’est del mediterrani.
(aviat farem actualització d’aquesta foto)
Daus de tonyina al forn amb comí i pebre vermell 12.50 (lf, gf)
Verdures de la temporada rostides amb salsa romesco 8.20 (gf, vg, lf)
Servides amb tortilles casolanes de blat de moro i comí
Pasta fresca de rigatoni amb salsa de
bolets catalans i pecorini trufat 11.50 (v)
— POSTRES CASOLANES I GELATS —
(aviat farem actualització d’aquestes fotos)
“Caprese” pastís de xocolata amb macadamia, romaní i gelat de lavanda 7.50 (gf)
Lavanda és una planta indígena de moltes regions del Mediterrani.
Poma al forn amb nata especiada i crumble 5.80 (gf, lf, vg)
Pastís de pastanaga amb flor d’azar i crema d’anacards 6.50 (lf, vg)
Crema catalana de xocolata blanca i canyella 5.90
Mousse cheesecake de formatge feta 6.70
Amb llimona; crumble de yogur i xocolata blanc
Gelats artesans 3.80 per bola
– xocolata amb pebre (un toc picant molt lleuger)
– Sorbet de pera (vg, lf)
– Xocolata blanca
– Lavanda
gf = sense gluten lf = sense lactosa n = conte fruits secs v = vegetarià vg = vegà