La Carta
La carta canvia cada temporada, fent servir ingredients que són de temporada a Catalunya.
Per veure el menú degustació, feu clic aquí.
— TAPES PER A COMPARTIR —
Olives mediterrànies marinadas 4.80 (gf, vg, lf)
Gordal, Yeyé i Kalamata, marinades amb orenga i chili
Gaspatxo de síndria i cireres amb romaní fumat 6.90 (gf, vg, n, lf)
Selecció de formatges mediterranis i espatlla ibèrica, amb qualitat D.O.
(mitja ració 10.00/ sencera 19.50)
Formatges
Espatlla d’esquer de camp i gla de Huelva
Taula mixta
Ceviche mediterrani amb corvina i ras el hanout
9.70 (gf, lf)
Amb llet de tigre libanesa i les torradetes de blat de moro tan delicioses del nostre xef Jony
Pastanagues baby rostides amb romaní i harissa 7.90 (gf, vg, lf)
Glacejat de agave, harissa i llimona
Les nostres braves amb soja caramel·litzada i harissa 6.90 (mitja ració)/ 8.90 (sencera) (vg, lf , gf)
Servides amb allioli vegà d’all negre i harissa picant de Tunísia
Dips casolans amb mini-pites
1 dip 4.90 3 dips 14.50 6 dips 24.00 1 pita extra 0.65
(pa sense gluten disponible)
– Cogombre i labneh amb zaatar (v, gf)
– Lentillas amb ametlla (vg, gf, lf, n)
– Humus de cigrons amb pimentón de la vera (vg, gf, lf)
– Albergínia fumada amb xarup d’agave (vg, gf, lf)
– Pebrot vermell picant (vg, gf, n, lf)
– Porro caramel·litzat, bacó i formatge de cabra
Dàtils Medjoul amb bacó (4u) 7.80 (gf, lf)
Tires de formatge halloumi al forn, amb salsa del Xef (4u) 7.60 (v, gf, n)
El Halloumi és un formatge típic de l’est del Mediterrani.
La salsa aquesta temporada és de menta, llimona i sèsam
Falafel fet de mongetes “ganxet” amb salsa de Tahini-lemon curd (4u) 8.90 (gf, vg, lf)
Pa tomàquet zaatar 5.50 (vg, lf)
(es pot fer un pa tomàquet sense gluten)
— PLATETS DE MAR, MUNTANYA I HORT —
Pollastre (cuixa) marinat en llimona confitada i mostassa 13.50 (lf, gf, carn halal)
Amb olives, servit amb arròs salvatge
Melós de xai amb base de humus i pa libanès 14.50
(n, carn halal, es pot servir sense fruits secs)
Xoriçets a la sidra “Serps” de Girona (6u)
11.80 (lf, gf)
Amb puré de Laurel i ruca
Bacalla confitat a la llauna amb farigola 11.50 (gf, lf)
Servit amb una base de mongetes i pimentón de la vera
Verdures de la temporada en escabetx cítric de pastanaga 8.20 (gf, vg, lf) amb terra de kikos
Amanida de cuscús perlat amb cherry rostit i herbes fresques 7.90 (v, n)
Amb nous, pases, ruca, kalamata, cherry, julivert, menta, coriandre i mostassa (es pot servir sense lactosa i sense fruits secs)
— POSTRES CASOLANES I GELATS —
(aviat farem actualització d’aquestes fotos)
Tarta Sacher amb albercocs i cardamom 7.90
Fruita de la temporada amb escuma de menta i sumaque 5.50 (gf, vg, lf)
Mousse cheesecake de formatge de cabra 6.70 (gf, n)
Amb melmelada de préssec i romaní, nous caramel·lizats
Crema catalana amb gingebre i llimona 6.50 (gf)
Tiramisu vegà de festucs 6.80 (lf, vg, n)
Gelats artesans 3.80 per bola
– Gelat deliciós de Lavanda Mediterrània
– Sorbet de Mores (gf, vg, lf)
– Sorbet de Orxata (gf, vg, lf)
– Bombón Rocher (xocolata praliné) amb carquinyolis
gf = sense gluten lf = sense lactosa n = conte fruits secs v = vegetarià vg = vegà