La carta canvia cada temporada, fent servir ingredients que són de temporada a Catalunya.
Actualment (estiu 2021) obrim cada nit 19:00-23:00 i el cap de setmana obrim també al migdia 13:00-16:30.
Per veure el menú degustació, feu clic aquí.

*** Promoció dies entre setmana: menú del dia 13.50 EUR, beguda inclosa amb el menu ***


— TAPES PER A COMPARTIR —

Olives mediterrànies marinades  3.50

Gordal, Yeye i Kalamata

Pa de vidre amb tomàquet especiat amb “zaatar”  4.90
Zaatar és una barreja d’espècies aromàtiques a base de farigola, típic de l’orient mitjà

 

Crema de calçots de la temporada amb romesco i sàlvia  5.50

Tabbouleh amb orellanes rostides i xarop de magrana libanès  5.90

Dip (salsa tipus humus) casolà servit amb mini-pita
1 dip 4.20    3 dips 11.00    pita extra 0.35

– Humus de cigrons amb oli de tòfona negra
– Pebrots vermells estil siri (toc de picant)
– Porro caramel.litzat, bacon i formatge de cabra


Dàtils Medjoul amb bacon (4u)  6.80

 

Tires de formatge halloumi fregit, amb pesto del Xef de menta i pecans (4u)  7.20

Halloumi és un formatge típic de l’est mediterrani. Aquest és de Xipre.

 

“Ta Ta Ta” (massa de full amb poma al forn) amb foie mi-cuit (4u)  8.40
 

Croquetes de moniato i trompeta de la mort (4u)  6.50

Braves al forn (amb alioli de 5 especies i harissa)  5.60 (mig)/ 7.60 (sencer)

Tajín de pollastre amb cítrics, ametlles i sumaque 8.90

Sumaque és una especia cítrica que es fa servir molt a la cuina palestina

Broqueta de pop i gambes marinada  10.90

“Parmigiana” (lasanya d’albergínia) de la casa amb zaatar  7.20


— POSTRES CASOLANES I GELATS —

Brownie de xocolata amb gelat d’oli d’oliva verge extra i un toc picant  6.90

Cheesecake de xocolata blanca, cardamom i festucs  5.80

Taronja fresca amb nous i aigua de rosa  3.80

Gelats artesans (vainilla, xocolata o sorbet)  3.20