Així que vostè ha reservat el seu viatge a Barcelona , i està llest per anar en breu. Totes les bosses estan plenes, i els seus documents es van assentar , i de la reserva d’hotel segellat en- però, se sent una preocupació urgent en el fons de la teva ment . Resident About.com Espanya expert en viatges Damian Corrigan resumeix que amb aquestes paraules :
“Suposo que probablement vaig a haver de demanar l’amanida ” . És això el que vostè diu a l’entrar en un restaurant a Espanya ? En aquest cas , és probable que una d’aquestes persones van cridar vegetarià.
No obstant això , ¿ per què aquest tipus de situació en què sigui possible error en el primer lloc ? Com cultura del coneixement i el pop convencional podria dir-ho, el terme ” vegetarià” i Espanya no va exactament bé junts , o fan ? Tot i que la majoria de la gent pot dir el contrari , els amants vegetarians poden encara estar tranquil en la seva gira espanyola sense haver de preocupar sobre el que menjarien ; especialment amb els restaurants locals com Ziryab serveix tapes vegetarianes a Barcelona.
Aquests són alguns dels coneguts plats de tapes veganes vostè podria deliciosament picar sense sentir-se culpable o separat .
Patates Braves – A populars tapes a Barcelona fetes de patates fregides o al forn cobertes en una salsa de pebre vermell picant, el safrà , el vinagre de xerès , els tomàquets , l’all i el sucre , Patates Braves ( que literalment significa ” patates ferotges ” ) es va originar a Madrid en 1933 i s’ha mantingut fort des de llavors. Escriure per SeriousEats.com , J. Kenji Lopez – Alt comenta que Patates Braves significa el mateix als bars de tapes espanyoles com aletes de pollastre fan per a bars esportius americans.
És bastant coneguda no només a Barcelona o Madrid , però a tot Espanya per al mètode de cuina senzilla raó – Patates Braves ‘ permet l’experimentació sense límits , el que permet diferents versions en gairebé cada ciutat . També es considera tradicionalment un ” plat social ” millor menjat amb amics i familiars als bars locals .
Pa amb Tomàquet – Sovint menjat per esmorzar , l’aire clàssic català Pa Tomàquet ( pa amb tomàquet ) és considerat un dels més senzills , molt estimat , i àmpliament menjat tapes a Espanya. És essencialment pa torrat amanit amb all fresc i saborós , tomàquet madur, empolvorat amb una ració d’oli d’oliva i sal . Es diu que Pa amb Tomàquet es gaudeix millor durant l’estiu, amb els tomàquets més madurs i joves , l’all d’olor dolça .
Pebrots de Padró – Principalment es conrea a la localitat gallega de Padrón, aquest petit pebrot verd pot no semblar molt, però sens dubte va a enganxar al departament delícia . Pebrots Pebrots de Padró es cuinen sobre un foc amb una mica d’oli, ruixats amb sal , i després en general se serveix amb formatge . Escriure per SeriousEats.com , Joshua Bousel descriu el gust de Pebrots de Padró com afruitat , fresc i salat , i va comentar que es pot anar amb gairebé qualsevol menjar disponible .
( Font : Plats vegetarians a Espanya, About.com )