El menú degustació

Menú Degustació 
“Homenatge a la diversitat i la tradició culinària del Mediterrani

(per veure la carta normal, feu clic aqui: https://ziryab.es/ca/tapas/)

min. 2 persones
El menu es pot adaptar a les preferències alimentàries

TENIM UN MENÚ DEGUSTACIÓ I UN MARIDATGE DE VINS

(el 24 noviembre 2024 actualizaremos aquí los cambios a la nueva carta de invierno, disculpad las molestias)


“MENÚ CLÀSSIC ZIRYAB”

42.00 per persona 

Inclou aigua mineral.
Inclou un tastet de tots els següents plats: 

Pas 1: Comencem pel vermuteig

Olives “llepadits”, amb xocolata, AOVE i sal marina

***

Gaspatxo de remolatxa amb taronja deshidratada

***

  Dips casolans amb mini-pites

 
– Tsatsiki de meló i menta (amb guarnició de pernil opcional)

– Olivada de kalamata amb all confitat
– Humus de cigrons amb tomàquet sec i càperes
– Albergínia fumada amb xarup de magrana

– Pebrot vermell picant

        – Porro caramel·litzat, bacó i formatge de cabra

Pas 2: Passeig de Tapes…

Dàtil Medjoul amb bacó

   ***
Croqueta d’escalivada

***
Formatge halloumi amb pesto de festucs i llima

***

Espàrrecs de Navarra amb crema de manxec i zaatar


Pas 3: Hotel 5 Estrelles…

Inclòs: Les nostres braves

A escollir (un per persona):  

Verat curat amb salsa de festucs, llimona i cardamom

(or)

Risotto d’ordi perlat amb oli de tòfona negra (vg)

(or)

Pita de porc desmetxat amb cervesa palestina “Taybeh”

(or)

Tagine de pollastre amb albercocs

(or)

Kibbe de xai especiat


Pas 4: La Cirereta del Pastís…

Dàtil praliné amb xocolata

***

Pa de pessic de cítrics, sèmola i aigua d’azahar

***

                     Mini baklawas fets per la pastisseria “El Principe” de Gracia


“MARIDATJE VINS”

19.00 per persona

Us oferim una selecció de vins escollits per la nostra Sommelier per acompanyar cada pas del menú que escolliu. Les copes del tast són de 100 ml. Inclou aigua mineral.

Vermut Lustau Rojo

(Bodegues Lustau, Jerez Andalucia)

Assamblatge de dos vins criats durant més de 10 anys amb el sistema de “criaderas y soleras”.


Loxarel Garnatxa Blanca
(cava)

D.O. Penedès, Catalunya

(Bodega Loxarel)

Cava viu y alhora complexe, amb 15 mesos guanyant saviesa dins de l’ampolla.

———–

Escollir:

Sang de Sauló (negre)

Maresme, Catalunya

(Bodega Tal Com Raja)

100% Merlot de la zona d’Arenys de Mar. Un vi complert i llarg en boca.

(o)

Aus Orange (maceració pells)

Alella, Catalunya

(Bodega Alta Alella)

Pansa Blanca + Pansa Rosada
2 mesos de maceració amb les pells del raïm. “Salino”, llarg, equilibrat. Amb cos i estructura.

(o)
Ad Libitum (blanc)

Rioja, Espanya

(Bodegues Juan Carlos Sancha)

100% Maturana Blanca, raïm autòcton de la zona. Criança en barrica, textura cremosa; vi amb cos.

———–

Escollir:

Pansal de Calàs 1998 (dolç)
Vi de licor, garnatxa

(o)
És Poma Mistela (semi)

Vi dolç fet amb pomes de Girona

(o)
Sereno “ranci” (sec)