El menú degustació

Menú Degustació 
“Homenatge a la diversitat i la tradició culinària del Mediterrani

(per veure la carta normal, feu clic aqui: https://ziryab.es/ca/tapas/)

min. 2 persones
El menu es pot adaptar a les preferències alimentàries

TENIM UN MENÚ DEGUSTACIÓ I UN MARIDATGE DE VINS


“MENÚ TAPAS ”

25.00 per persona

Inclou aigua mineral.

Inclou un tastet de tots els següents plats:

TOT ES COMPARTEIX!

Olives “llepadits” marinades
***
Panxeta amb crema de dàtil
***
Croqueta de poma i ras-el-hanout
***
Formatge halloumi amb magrana i vinagreta de menta
***
Rotllets de massa de full farcits de sobrassada, formatge feta y espinacs
***
Pastanaga glacejada amb crema d’anacards
***
Les nostres braves


“MENÚ DEGUSTACIÓN ZIRYAB”

42.00 per persona 

Inclou aigua mineral.
Inclou un tastet de tots els següents plats: 

Pas 1: Comencem pel vermuteig

Olives “llepadits” marinades
Torrades del xef de comí i blat de moro, amb tartar de remolatxa i tomàquet

***

  Dips casolans amb mini-pites

Labneh amb all i llimona
Olivada verda de Gordal amb orenga
Humus de tomàquet sec
Albergínia fumada amb festucs caramel·litzats
Pebrot vermell picant
Porro rostit, bacó i formatge de cabra

Pas 2: Passeig de Tapes…

Panxeta amb crema de dàtil
***
Croqueta de poma i ras-el-hanout
***
Halloumi amb magrana i vinagreta de menta
***
Rotllets farcits de sobrassada
***
Les nostres braves


Pas 3: Hotel 5 Estrelles…

A escollir (un per persona):  

Pollastre mediterrani farcit
Pita de xai
Bacallà al forn
Risotto d’ordi perla (v)
Coliflor rostit amb romesco (vg)

Pas 4: La Cirereta del Pastís…

Dàtil praliné amb xocolata
***
Panna cotta de yogur grec amb un coulis de maduixes rostides amb sumac
***
Bunyols de mató, taronja, flor de tarongina i safrà
***
Mini baklawas fets per la pastisseria “El Principe” de Gracia


“MARIDATJE VINS”

19.00 per persona

Us oferim una selecció de vins escollits per la nostra Sommelier per acompanyar cada pas del menú que escolliu. Les copes del tast són de 100 ml. Inclou aigua mineral.

Vermut Lustau Rojo
(Bodegues Lustau, Jerez Andalucia)
Assamblatge de dos vins criats durant més de 10 anys amb el sistema de “criaderas y soleras”. 

***

Cava Suriol
D.O. Penedès, Catalunya
(Celler Can Suriol)
Macabeu, Xarel·lo, Parellada
Cava vi viu i fresc, i alhora cremós i gastronòmic.

———–

Escollir:

Faust 1.4 (negre)
Alt Penedès, Catalunya
(Celler Finca Parrera)
Sumoll, Garnatxa, Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon, Merlot (parts iguals)
Un vi amb uns impressionants 60m de criança. Complet i llarg a la boca. 

 (o)

Pim Pam (maceració pells)
Penedès, Catalunya
(Celler Vinyes Singulars)
100% Parellada
Un “Orange” deliciosament divertit.

(o)

Godello y Doña Blanca (blanc)
D.O. Bierzo
(Bodegas José Antonio García)
Godello, Doña Blanca
Vi blanc elegant amb notes de fruita blanca, fet de vinyes velles.

———–

Escollir:

Airam Spelt (dolç)
Garnatxa en soleres des-del 1997

(o)  

Dolç de Neu Alta Alella (semi-dolç)
La dolçor i l’acidesa de la fruita

(o)
Sereno “ranci” (sec)