La carta canvia cada temporada, fent servir ingredients que són de temporada a Catalunya.
Per veure el menú degustació, feu clic aquí.

— TAPES —

(el 24 noviembre 2024 actualizaremos aquí los cambios a la nueva carta de invierno, disculpad las molestias)

  “Olivera” 4.50
Olives “Llepadits” marinades (vg)


 “El Tablao”  13.00
Selecció mediterrània de formatges, espatlla ibèrica i embotit (g, l, n)
Espatlla d’Extremadura, 100% enceball de camp, curat min. 28 mesos
(Opcions: només formatges; només pernil ibèric i embotit. Opció sense gluten)

  “Very Mucha Remolacha” 6.90
Gaspatxo de remolatxa amb taronja (vg)

“Morcilla Crumble” 10.50
Terra de morcilla catalana amb la picada de la casa (g, n)
La Picada del xef: gingebre, xocolata, carquinyolis i vi ranci… i un toc de compota de pera

“Esparra-go-go” (4u) 8.70
Espàrrecs de Navarra amb crema de manxec i zaatar (l, v)
Zaatar és una barreja d’herbes aromàtiques típica des del segle XII a la cuina de l’est del Mediterrani

“El Dorado” 8.50
Tartar de daurada (n)
Es serveix amb una crema de poma verda

“Melitzanosalata, Baby” 8.70
Amanida d’albergínia amb xips casolans de blat de moro i comí (vg)
Melitzanosalata és una amanida d’albergínia, all i llimona, típica de Grècia

“How Dipp is Your Love?”
Dips caseros con mini-pitas
1 dip 4.90    3 dips 14.50    6 dips 24.00
1 pita extra 0.65
(pan sin gluten disponible)

– Tsatsiki de meló i menta 
– Olivada de kalamata amb all confitat
– Humus de cigrons amb tomàquet sec 
– Albergínia fumada amb xarup de magrana
– Pebrot vermell picant
– Porro caramel·litzat, bacó i formatge de cabra


“Croqueta Coqueta” (1u) 2.10
Croqueta d’escalivada (g, vg)
De l’obrador “COC” d’Arenys de Mar

“Halloumi King” (4u) 8.90
Formatge Halloumi amb pesto de festucs i llima
Aquest formatge és típic de l’est del Mediterrani (l, n, v)

“Devils on Horseback” (4u)  8.20
Dàtils Medjoul amb bacó
Un clàssic de la casa des de fa més de 10 anys

“Prens el Pèl, Falafel” (4u) 9.40
Falàfel de ceba confitada (vg)
    Amb adobe africà “chermoula” i tahina

“Harissa Bravas”
6.90 (mitja)/ 9.90 (sencera)
Patates braves amb soja caramel·litzada i harissa  
L’Harissa és una pasta picant de Tunísia i es serveix apart (vg)

— PLATETS PER SEGUIR COMPARTINT

“¡Apollonut!”  13.80
Tagine de pollastre amb albercocs
   (n, carn halal)

“Gib me Kibbe” (4u) 14.90
Kibbe de xai especiat
Salsa d’albergínia fumada (n, carn halal)

“Porca de Guerra” 14.50
Pita de porc desmetxat a la cervesa palestina
Salsa preparada amb cervesa “Taybeh” de Cisjordània. (g)

“Calla, Caballa” 11.00
Verat confitat en oli verge d’arbequina
(n)
Salsa de festucs, llimona i cardamom 

“Girl with a Pearl Risotto” 10.80
Risotto d’ordi perlat amb
 tomàquet sec i oli de tòfona negra (g, vg)
Amb formatge vegà i kalamata

— POSTRES —

Les nostres postres casolanes:

“Bergamota on Fire” 6.80
Crema de Bergamota
(vg)
Amb un toc de foc

“Medjoul Choco-Love” (2u) 5.80
Dàtil Medjoul farcit de praliné d’avellana amb un toc de sal marina fumada

Un petit pecat només pels que s’ho mereixen
(n, vg)

“Bizcocho a l’Azahar” (4u) 7.40
Pa de pessic de sèmola, taronja i coco
Amb flor d’azahar i “kumqat”. Aquesta fruita cítrica és originària del sud de la Xina, però avui en dia es cultiva molt al sud d’Espanya i es fa servir a la cuina de tot el Mediterrani.
Servit amb yogur grec cremós.
(g, n, vg)

“Rosa Pana Cotta” (4u) 6.50
Pana cotta aromatitzada amb aigua de roses
Servida amb crema balsámica de fruits vermells (l, v)

Postres artesanes:

“Aleppo-Barcelona” (4u) 8.80
Mini baklaves siris
Elaborats per la pastissería “El Principe” de Gracia, on el Mustafa –
que es d’Alep però porta més de 30 anys a Barcelona – crea màgia cada dia
 (g, l, n, v)

“Ice Ice Baby”  3.80 por bola (l, n, v)

Gelats artesans (l, n, v)
– Flam d’ou
– Mandarina Exprimida
– Demana’ns les opcions per a nens

Els sabors de gelats van canviant, i es serveixen per bola

g = conté gluten   l = conté lactosa   n = conté fruits secs   v = vegetarià    vg = vegà
** no us talleu i demaneu la llista sencera d’al·lèrgens si la necessiteu**