Menjar de tapes a Barcelona, ​​una divertida i sana experiència culinària per intentar

Quan vacances a Barcelona , vostè cap dubte a visitar llocs d’interès com Plaça Reial , Montjuïc i la Rambla per submergir-se en la rica cultura de la ciutat . Dit això, una de les millors maneres d’arribar a conèixer una ciutat és mitjançant el mostreig del menjar que ha d’oferir , i Barcelona no té escassetat de deliciosos plats per provar.

Aquí està el truc però: intentant nou menjar pot ampliar no només el seu paladar però la seva cintura també. Afortunadament , Espanya és coneguda per tenir una de les cuines més saludables del món , i un bon exemple d’això és molt seus estimats tapes . Què els fa saludable ? Aquest article de WebMD.com dóna una explicació :

” Plaques més petites han evolucionat en diferents cultures a través dels anys per moltes raons” , diu Timothy S. Harlan , MD , que és el molt conegut ” Dr. Gourmet Xef ” i autor de diversos llibres de cuina , incloent la seva Heartly Fare . ” El més ben conegut d’aquests plats poden ser de tapes , que es diu que es va originar com un tall de pernil complementària col·locada sobre d’ una copa de vi pels propietaris de bars …

” Hi ha una gran varietat de receptes que utilitzen els peixos grassos com el salmó , la tonyina i les anxoves . Si bé aquests són més alts en greix , que contenen altes quantitats de les bones greixos omega – 3 , que s’ha demostrat per reduir el risc de malaltia cardíaca i accident cerebrovascular ” .

Fruits secs i olives contenen greixos saludables també predominen en la cuina espanyola , assenyala. De la mateixa manera , l’oli d’oliva és el greix principal utilitzat per cuinar i per marinar .

” Els beneficis dels greixos monoinsaturats han estat ben establerts en una dieta saludable” , diu.

A part d’usar ingredients saludables , tapes vénen en porcions mida d’un mos massa una tècnica que l’ajudarà a evitar posar en les lliures . La investigació ha demostrat que el consum de menjars més petites i freqüents té molts beneficis que oferir . D’una banda, li dóna al seu estómac temps suficient per digerir els aliments , que al seu torn li dóna l’energia que necessita per explorar totes les atraccions de Barcelona . Ajuda a regular la insulina , així , una de les hormones que converteixen els aliments en energia i l’emmagatzema per al seu ús futur . Finalment , pot augmentar el seu metabolisme , el que ajuda a mantenir-se actiu durant més temps .

Eating Tapas in Barcelona—a Fun and Healthy Dining Experience To Try

També és reconfortant saber que molts de tapes Restaurants de Barcelona s’esforcen per fer les seves ofertes més saludable . Ziryab , per exemple , infon receptes tradicionals amb un toc d’Orient Mitjà per a crear saborosos , però lliure de culpa , tapes com pa amb tomàquet i patates brava .

Com es pot veure , menjar tapes a Barcelona no només és una gran manera d’ barrejar-se amb els vilatans i apreciar la cuina de la zona , fa que per a una alimentació saludable . Com a tal , pot centrar la seva atenció en la planificació del seu pròxim destí , en lloc de dir les calories .

( Font : Els petits plats , grans beneficis per a la salut , WebMD.com )

Posted in General