Carta de tapes

La carta canvia cada temporada, fent servir ingredients que són de temporada a Catalunya.
Per veure el menú degustació, feu clic aquí.

— TAPES —

  “Olivera” 4.70
Olives “Llepadits” marinades (vg)


 “El Tablao”  13.00
Selecció mediterrània de formatges, espatlla ibèrica i embotit (g, l, n)
Espatlla d’Extremadura, 100% enceball de camp, curat min. 28 mesos
(Opcions: només formatges; només pernil ibèric i embotit. Opció sense gluten)

    “Borek a Mallorca” (4u) 6.90
Rotllets de massa de full farcits de sobrasada, formatge feta y espinacs (g, l, )
Sobrassada de qualitat D.O. Amb xarop de raïm típic de Grècia/Turquia, el “pekmez”

“Bonito y Bueno” (6u) 9.70
Bonítol brasejat
Amb una vinagreta estil grec: “ladolemono” i ceba de Figueres encurtida

“Toc del Marroc” 7.50
Sopa de faves especiada ([g], vg)
Recepta casolana plena d’amor, a base de la sopa marroquina “bissara”

     “Quins pebrots!” 8.90
Carpaccio de pebrots rostits ([g], vg)
Amb tàperes fregides i kalamata

 “Cauliflower power” 8.70
Coliflor al forn amb romesco ([n], vg)
Servit amb una picada d’ametlles torrades i panses

“How Dipp is Your Love?”
Dips caseros con mini-pitas
1 dip 4.90    3 dips 14.50    6 dips 24.00
1 pita extra 0.65
(pan sin gluten disponible)

– Tsatsiki de tomàquet sec, tàperes i zaatar  (l, v)
– Olivada verda de Gordal amb orenga (vg)
– Humus de remolatxa i pebre vermell (vg)
– Albergínia fumada amb xarup de magrana
– Pebrot vermell picant
– Porro caramel·litzat, bacó i formatge de cabra


“Croqueta Coqueta” (1u) 2.80
Croqueta d’escalivada (g, vg)
De l’obrador “COC” d’Arenys de Mar

“Halloumi King” (4u) 8.90
Formatge halloumi amb vinagreta de menta i llimona
Aquest formatge és típic de l’est del Mediterrani (l, n, v)

“Devils on Horseback” (4u)  8.20
Dàtils Medjoul amb bacó
Un clàssic de la casa des de fa més de 10 anys

“Prens el Pèl, Falafel” (4u) 9.40
Falàfel de ceba confitada (vg)
    Amb adobe africà “chermoula” i tahina

“Harissa Bravas”
6.90 (mitja)/ 9.90 (sencera)
Patates braves amb soja caramel·litzada i harissa  
L’Harissa és una pasta picant de Tunísia i es serveix apart (vg)

— PLATETS PER SEGUIR COMPARTINT

“Gib me Kibbe” (4u) 14.90
Kibbe (mandonguilles) de xai especiat

“Ai caramba la gamba” 12.00
Caldereta de gamba
Amb un fumet de tahini i harissa 

“Risotto del bosc” 10.80
Risotto d’ordi amb bolets de la temporada (g, vg)

Els següents dos plats son plats solidaris – el restaurant dona una part dels beneficis a una ONG que esta ajudant a nens malalts o ferits en Gaza, i a la comunitat de persones sordes patint la guerra a Gaza (més info al QR)

“Dajaj bi salame” (4p) 15.50 (g, [l], halal meat)
Pita de pollastre a l’estil grec (g, [l], carn halal)
Hi ha opció vegetariana, tacos de pollastre vegà amb olivada de Gordal

“Porca de Guerra” 14.50 (g)
Galta de porc a la cervesa palestina
Amb una crema de moniato. Reducció preparada amb gingebre, xocolata i cervesa “Taybeh” de Cisjordania  (g)  

— POSTRES —

Les nostres postres casolanes:

“Crumbs” 7.80
El nostre crumble d’hivern amb pera de Puigcerdà i canyella
Servit amb un deliciós i cremós gelat vegà d’ametlles y bergamota.
(g, n, vg)

“Medjoul Choco-Love” (2u) 5.80
Dàtil Medjoul farcit de praliné d’avellana amb un toc de sal marina fumada

Un petit pecat només pels que s’ho mereixen
(n, vg)

“Bizcocho al Par” (4u) 8.40
Pa de pessic de carbassa i taronja amb espècies
Amb “Par vi taronja”, un vi dolç fet amb la pell de taronja del sud d’Espanya.
(g)

       “Rosa Pana Cotta” (4u) 6.50
Panna cotta aromatitzada amb
aigua de roses i cardamom
  Servida amb crema balsámica de fruits vermells
(l)

Postres convidades:

“Aleppo-Barcelona” (4u) 8.80
Mini baklaves siris
Elaborats per la pastissería “El Principe” de Gracia, on el Mustafa –
que es d’Alep però porta més de 30 anys a Barcelona – crea màgia cada dia
 (g, l, n, v)

g = conté gluten   l = conté lactosa   n = conté fruits secs   v = vegetarià    vg = vegà
** no us talleu i demaneu la llista sencera d’al·lèrgens si la necessiteu**