Carta de tapes
La carta canvia cada temporada, fent servir ingredients que són de temporada a Catalunya.
Per veure el menú degustació, feu clic aquí.
— TAPES —
“Olivera” 4.70
Olives “Llepadits” marinades (vg)
“El Tablao” 15.00
Selecció mediterrània de formatges i espatlla ibèrica (g, l, n)
Paletilla de Extremadura, curació min. 28 meses
“Borek a Mallorca” (4u) 9.50
Rotllets de massa de full farcits de sobrasada, formatge feta y espinacs (g, l, )
Sobrassada de qualitat D.O. Amb xarop de raïm típic de Grècia/Turquia, el “pekmez”
“La Flamenca Fumada” (6u) 10.70
Sardina fumada en salmorejo
Servit amb salmorejo, poma verda i oli de cibulet.
“Huerto Cítrico” 7.90
Amanida cítrica d’estiu (l, v)
Amb remolatxa, taronja sanguina i labneh
“Jazra Glazé” 8.90
Pastanaga glacejada
Amb crema d’anacards ([n], vg)
“Patomaka Zaatar” 4.50
Pa de coca, tomàquet i zaatar (g, vg)
“How Dipp is Your Love?”
Dips caseros con mini-pitas
1 dip 4.90 3 dips 14.50 6 dips 24.00
1 pita extra 0.65
(pan sin gluten disponible)
Labneh amb all i llimona (l, v)
Olivada verda de Gordal amb orenga (vg)
Humus de tomàquet sec (vg)
Albergínia fumada amb festucs caramel·litzats (vg)
Pebrot vermell picant ([n], vg)
Porro rostit, bacó, formatge de cabra (l, )
Croqueta de poma i ras-el-hanout
De l’obrador “COC” d’Arenys de Mar.
Ras-el-hanout és una barreja d’espècies típic de la Mediterrània oriental i el nord d’Àfrica
(g, vg)
“Halloumi King” (4u) 8.90
Formatge halloumi amb magrana i vinagreta de menta
Formatge típic de l’est del Mediterrani
(l, v)
“Dolce Pancetta” (4u) 8.20
Panxeta dolç i salat
Panxeta de porc amb crema de dátil Medjoul i reducció de Pedro Ximénez
“Prens el Pèl, Falafel” (4u) 8.40
Falàfel de ceba confitada
(vg)
“Harissa Bravas”
6.90 (mitja)/ 9.90 (sencera)
Patates braves amb soja caramel·litzada i harissa
L’Harissa és una pasta picant de Tunísia i es serveix apart (vg)
— PLATETS PER SEGUIR COMPARTINT—
“Dajaj Mediterrani” 12.50
Pollastre mediterrani farcit
Farcit de tomàquet sec, alcaparra i olives kalamata
(carn halal)
“Xai Pita” (4u) 15.50
Pita de xai a baix temperatura
Servit amb labneh i sumac, una espècia
amb un toc cítric
(g, l, carn halal)
“Bacalao a la Baraka” 13.80
Bacallà al forn
Amb puré de mongetes i gremolata marroquina de llimona
(g)
“Risotto Azafrán” 9.80
Risotto d’ordi perla
Amb crema de parmesà i safrà
(g, l, v)
“Cauliflower Power” 8.70
Coliflor rostit amb romesco
Servit amb una picada d’ametlles torrades i panses (n, vg)
— POSTRES —
Les nostres postres casolanes:
“Bunyols, Bunyols!” (4u) 6.50
Buñuelos de mató
Con naranja, flor de azahar, y azafrán.
(g, v)
“Medjoul Choco-Love” (2u) 5.80
Dàtil Medjoul farcit de praliné d’avellana amb un toc de sal marina fumada
Un petit pecat només pels que s’ho mereixen
(n, vg)
“Ceviche Eléctrico” 5.50
Ceviche de melón
Melón fresco en leche de tigre de naranja, con menta y coco, un toque de harissa y una sensación eléctrica.
(vg)
“Pana Cotta a la Grega” (4u) 6.50
Mini pana cottas
De yogur griego, con un coulis de fresas asadas especiadas con zumaque (l, v)
Postres convidades:
“Aleppo-Barcelona” (4u) 8.80
Mini baklaves siris
Elaborats per la pastissería “El Principe” de Gracia, on el Mustafa –
que es d’Alep però porta més de 30 anys a Barcelona – crea màgia cada dia
(g, l, n, v)
g = conté gluten l = conté lactosa n = conté fruits secs v = vegetarià vg = vegà
** no us talleu i demaneu la llista sencera d’al·lèrgens si la necessiteu**