ZiryBlog: Inspiracions Gastronòmiques

The Coca Flatbread : A, Tapes Populars – pizza com a Barcelona Delicadesa

Se sosté comunament que la pizza que la massa plana icònica de pa al forn amb una varietat d’ingredients, i tots els altres productes alimentaris – pizza com , es va originar a Itàlia. El famós all- around de tarifes , com a resultat , s’encarna en altres cultures, així , amb variacions en la recepta de massa i cobertures, però encara fent-se ressò de la simplicitat elemental de la forma. Espanya, per exemple , té la seva pròpia versió local de la pizza va servir com a part d’unes tapes populars de Barcelona i altres punts d’accés culinàries populars al país . Les tapes són petits aliments aperitiu delícies dits o canapès , alguns dels quals són millor servits calents i altres freds. A mesura que el LA Times ‘ Regina Schrambling assenyala :

Continue reading “The Coca Flatbread : A, Tapes Populars – pizza com a Barcelona Delicadesa”

Una Guia per trobar bon vi per anar amb delicioses tapes a Barcelona

L’estiu és la temporada alta de viatges a causa que els nens van a l’escola i horaris de la família són generalment lliures. Una de les destinacions més populars de l’estiu és Espanya, sobretot a Barcelona , perquè la ciutat té alguna cosa per a tothom. El blogger de viatges Huffington Post Adam Groffman explica l’atractiu de la ciutat dels Comtes.

Continue reading “Una Guia per trobar bon vi per anar amb delicioses tapes a Barcelona”

Posted in General

Avui dia, hi ha millors maneres de gaudir d’un plat de tapes a Barcelona

En els últims anys , diversos grups ètnics a Europa han estat prenent el centre de l’escenari , tant en els escenaris polítics i culturals . Segons renombrado autor dels viatges europeus guies Rick Steves , els catalans són un d’aquests grups i la seva casa de Catalunya ( també escrit com Catalunya ) a Barcelona, ​​Espanya és actualment un dels llocs més interessants per ser en aquest moment. Aquesta descripció és especialment cert quan es tracta del menjar , tapes específicament:

Continue reading “Avui dia, hi ha millors maneres de gaudir d’un plat de tapes a Barcelona”

Posted in General

Menjar de tapes a Barcelona, ​​una divertida i sana experiència culinària per intentar

Quan vacances a Barcelona , vostè cap dubte a visitar llocs d’interès com Plaça Reial , Montjuïc i la Rambla per submergir-se en la rica cultura de la ciutat . Dit això, una de les millors maneres d’arribar a conèixer una ciutat és mitjançant el mostreig del menjar que ha d’oferir , i Barcelona no té escassetat de deliciosos plats per provar.

Aquí està el truc però: intentant nou menjar pot ampliar no només el seu paladar però la seva cintura també. Afortunadament , Espanya és coneguda per tenir una de les cuines més saludables del món , i un bon exemple d’això és molt seus estimats tapes . Què els fa saludable ? Aquest article de WebMD.com dóna una explicació :

” Plaques més petites han evolucionat en diferents cultures a través dels anys per moltes raons” , diu Timothy S. Harlan , MD , que és el molt conegut ” Dr. Gourmet Xef ” i autor de diversos llibres de cuina , incloent la seva Heartly Fare . ” El més ben conegut d’aquests plats poden ser de tapes , que es diu que es va originar com un tall de pernil complementària col·locada sobre d’ una copa de vi pels propietaris de bars …

” Hi ha una gran varietat de receptes que utilitzen els peixos grassos com el salmó , la tonyina i les anxoves . Si bé aquests són més alts en greix , que contenen altes quantitats de les bones greixos omega – 3 , que s’ha demostrat per reduir el risc de malaltia cardíaca i accident cerebrovascular ” .

Fruits secs i olives contenen greixos saludables també predominen en la cuina espanyola , assenyala. De la mateixa manera , l’oli d’oliva és el greix principal utilitzat per cuinar i per marinar .

” Els beneficis dels greixos monoinsaturats han estat ben establerts en una dieta saludable” , diu.

A part d’usar ingredients saludables , tapes vénen en porcions mida d’un mos massa una tècnica que l’ajudarà a evitar posar en les lliures . La investigació ha demostrat que el consum de menjars més petites i freqüents té molts beneficis que oferir . D’una banda, li dóna al seu estómac temps suficient per digerir els aliments , que al seu torn li dóna l’energia que necessita per explorar totes les atraccions de Barcelona . Ajuda a regular la insulina , així , una de les hormones que converteixen els aliments en energia i l’emmagatzema per al seu ús futur . Finalment , pot augmentar el seu metabolisme , el que ajuda a mantenir-se actiu durant més temps .

Eating Tapas in Barcelona—a Fun and Healthy Dining Experience To Try

També és reconfortant saber que molts de tapes Restaurants de Barcelona s’esforcen per fer les seves ofertes més saludable . Ziryab , per exemple , infon receptes tradicionals amb un toc d’Orient Mitjà per a crear saborosos , però lliure de culpa , tapes com pa amb tomàquet i patates brava .

Com es pot veure , menjar tapes a Barcelona no només és una gran manera d’ barrejar-se amb els vilatans i apreciar la cuina de la zona , fa que per a una alimentació saludable . Com a tal , pot centrar la seva atenció en la planificació del seu pròxim destí , en lloc de dir les calories .

( Font : Els petits plats , grans beneficis per a la salut , WebMD.com )

Posted in General

Pebrots de Padró : A Taste of Authentic , Tapes impressionants a Barcelona

Abans de les seves vacances a Espanya , foodie confés Joshua Bousel espera una experiència cultural en tota regla de les vistes, sons i sabors distintivament espanyol. Tractava als seus papil·les gustatives a la cuina català de renom mundial, que es caracteritza per un gresol de sabors , espècies i altres característiques peculiars . Gastronomia i Tapes a Barcelona català està dominat per una classificació dels aperitius, menjat a Barcelona i altres municipis catalans . Una de les tapes més reconeguts en aquesta regió és el Pebrots de Padró , que va captivar a fons Bousel , com ho va descriure en el seu article sobre SeriousEats.com .

Continue reading “Pebrots de Padró : A Taste of Authentic , Tapes impressionants a Barcelona”

Tapes a Barcelona : Experimentar tradició espanyola amb cada mos

Espanya sempre és conegut per la seva varietat de tradicions . La seva història d’assimilació de diverses cultures és una de les moltes raons que aquest país té una identitat única i acolorida . Pel que fa a la seva cultura alimentària, Espanya pot ser identificat a través dels seus mescles de diversos tipus de cuina , sovint resulta en menjars un-de – un- bo que la gent de tot el món gaudeixen. Tal és el cas de les tapes espanyoles.

Continue reading “Tapes a Barcelona : Experimentar tradició espanyola amb cada mos”

Posted in General

Explorar les possibilitats : Més enllà de Tapes regulars a Barcelona

Barcelona, ​​la segona ciutat més gran d’Espanya, és coneguda per la seva arquitectura modernista , locals de música en viu, art exquisit , i per descomptat, l’elecció d’aliments inoblidables . Un menjar que és pràcticament sinònim de la ciutat són les tapes . Aquests són aperitius o dit de menjar que vénen en diferents formes , formes i colors.

” Els espanyols no mengen quan ho fa normalment . El dinar és de 14:00 a endavant , i el sopar es produeix després de les 10 pm Si tens gana entre o no pot restablir el seu rellotge biològic , no hi ha ajuda – tapes i bars de pintxos ( pintxo és l’equivalent basca de tapes ) oberts al voltant del migdia i una altra vegada a les 7 pm en alguns bars , un snack encara ve gratis amb un got de cervesa , xerès o vi , però en alguns llocs ara càrrec. “

Com el bloc de CNN esmenta, els hàbits alimentaris dels espanyols difereixen significativament de la dels EUA , així com en altres països. Si voleu visitar la ciutat i et trobes amb gana després d’un turisme llarg i esgotador dia, llavors anem als de gran sabor de tapes a Barcelona vénen al rescat . Ja que vénen en diferents formes i varietats, per què no anar per una cosa que és més únic i es destaca de la resta.

Exploring the Possibilities: Going Beyond Regular Tapas in Barcelona

Anar de fusions

Per estar ocupat per abraçar el desafiament de trobar restaurants que ofereixen tapes de fusió i tenen un dinar més satisfactòria . Tapes Fusion compten combinacions de diferents sabors i elements , generalment de diferents països i cultures . En anar de fusions , vostè serà capaç d’experimentar les formes tradicionals com croquetes , pernil i formatge , peix , marisc , Bruschettas , i altres seleccions , però amb un toc diferent, que els diferencia de les tapes de sempre.

Es poden degustar una gran varietat de fusions de tapes que es creen per als amants del formatge , vegetarians i persones que tenen gust per la dolçor . A més, aquestes tapes es serveixen amb diferents opcions d’alcohol com vi negre i blanc , o ginebra , whisky o rom, depenent de la seva preferència i en quins partits bé amb les tapes que vostè va demanar . Restaurants com Ziryab tapes oferta de fusió a Barcelona que es caracteritzen per una barreja de sabors catalans i el sabor ric i picant d’Aràbia.

En anar a classes úniques de tapes, també està explorant seus vasts oferta gastronòmica que completen el seu viatge i ho fan més memorable .

( Extracte de l’article i de la imatge d’11 coses que ha de saber abans de visitar Espanya , CNN , 1 octubre 2013 )

Posted in General

Degustar els millors vins i tapes a Barcelona per menys de 20 euros

DIMARTS A Ziryab

Gaudi d’alguns dels millors vins i tapes delicioses a Barcelona !

  • Sessions de tast de vi per només 15 euros / persona

Cada dimarts a la tarda , a partir de l’ 7 gener 2014 .

Continue reading “Degustar els millors vins i tapes a Barcelona per menys de 20 euros”

Laurona 2006


Un dels millors vins catalans d’ Ziryab és el Laurona , una exquisida joia d’un vermell de la regió vinícola de Catalunya Montsant . No gaire lluny de Barcelona , Montsant i la regió vinícola del Priorat s’associen sovint junts , ja que són de la proximitat geogràfica i tenen algunes característiques similars. El Priorat es troba en un pla central elevada dins de la regió de Montsant , i té un estatus denominació vi ” qualificat “, el que significa que els seus vins són d’alta qualitat any rere any, sense importar les condicions climàtiques. El Montsant , però, també es produeix una meravellosa gamma de vins interessants i menys rústic que el Priorat i més suaus , apel·lant sovint per als paladars més subtils . Montsant es troba al peu de la muntanya de Montsant , i les varietats de raïm que es troben aquí són majoritàriament d’edat vinya Garnatxa ( ” Garnatxa ” en català ) i Carinyena ( Samsó ) , així com algunes plantacions més recents de Syrah , Merlot i Cabernet Sauvignon .

Laurona és un dels vins d’aquesta regió, i el celler Laurona va ser fundada l’ any 1999. Va ser la primera vinya de propietat privada a la regió per dedicar-se a vins d’alta qualitat . ( Ara és una tendència creixent en les regions vinícoles de Catalunya per assumir cellers abandonades velles i fer a ells , fent petita producció de vinyes, però els vins de qualitat ) . L’envelliment d’aquest vi té lloc en bótes de roure 500l . El Laurona és un vi molt suau , amb cos ple de caràcter subtil però desafiant present afruitat. Laurona deixa un final especiat llarga a la boca i és una delícia per beure al costat d’ un dels nostres broquetes de carn amb espècies.

Curiosament, el nom Laurona es remunta a l’època romana, quan una vinya especial de total distinció anomenada ” Laurona ” es va citar com a existents a les comarques de Tarragona . A dia d’avui, per tant, el nom Laurona i la seva connotació d’alta qualitat segueix viu en aquest vi meravellosament suau , serveixen a Ziryab – Vine a provar amb nosaltres !