ZiryBlog: Inspiracions Gastronòmiques

Weiss Damm ( 33cl ampolla ; 4,8% )


Si vostè és un bevedor de cerveses de blat aromàtics , tracti de Ziryab Weiss Damm , la millor cervesa de blat local voltant. Està fet per la destil·leria de cervesa DAMM , una fàbrica de cervesa català que – encara que molt tradicional català – utilitza mètodes d’elaboració de tot Europa en la producció de les seves diverses cerveses .

Weiss Damm es fa d’acord amb el mètode tradicional alemanya de la cervesa de decisions . Es basa en una recepta del segle 16 de mestres cervesers bavaresos profundes en el sud d’Alemanya. El blat està inclòs en el procés d’elaboració de la cervesa , el que dóna al Weiss Damm seu voluminós cos , i té un gust ple de matisos afruitats i espècies, amb un color blanquinós ennuvolat .

Cervesa de blat és un estil de cervesa fet originalment amb una gran proporció de malta de blat . De fet, és una categoria de cervesa que inclou Weiss cervesa com Weiss Damm de Damm , sinó també Witbier i els tipus més amarg de la cervesa de blat com Lambic ( que es troba a Bèlgica ) , Berliner Weisse ) i Gose .

Els belgues utilitzen la tradició d’afegir diferents ingredients com coriandre i pela de taronja , mentre que la tradició alemanya (d’on ve la cervesa Weiss Damm de) es basa en la barreja d’almenys un 50% de blat per malt d’ ordi per fer un color cervesa d’alta fermentació d’il·luminació.

El color de Weiss Damm – una aparença de color groc pàl·lid ennuvolat , prové del fet que a través d’aquest mètode no es filtra el llevat. Molta fruita a aquesta cervesa , i una rodanxa de llimona es poden afegir per donar-li un zestiness addicional – arribat a Ziryab i gaudir-ne !

Saaz Damm ( 33cl ampolla ; 3,5% )


Saaz Damm és una altra cervesa aromàtica produïda per la cerveseria català Damm . Similar a la Bock Damm , és d’una varietat més lleugera, i és perfecte per a aquells estius a Barcelona amb calefacció …

Ziryab ha decidit posar Saaz Damm com una de les cerveses que recomana , a causa que és una excel·lent alternativa local per a una cervesa de tipus Corona, va fer ús de ” llúpol Saaz “, segons una antiga tradició Txeca. Saaz , de fet , és una petita regió a la República Txeca , on es cultiva aquesta varietat especial de llúpols aromàtics causa del seu clima particular . Aquest salt és el tipus de llúpol utilitzat principalment en les cerveses txeques . El llúpol Saaz són el que dóna Saaz Damm seva personalitat i sabors amargs de llum. La varietat de llúpol Saaz és molt singular . En la cervesa , l’aroma surt com a lleu , terrós , picant i herbes.

Saaz Damm és una cervesa lleugera amb un volum d’alcohol només 3,5% , el que és fàcilment potable en aquestes tardes de calor, sinó també extremadament suau …. I un servei de tal llum que no ens adonem d’això !

Ziryab li agrada oferir el seu Saaz amb una rodanxa de llimona , el tall vora cítric en les aromes i espècies i accentuant encara més. Proveu el nostre Saaz Damm al començament de la nit , i – millor encara – acompanyar-lo amb una cortina de fum d’una shisha amb gust de llimona i un pessic o dues de companyia fantàstica . Què més es pot demanar a la vida … ? !

Bock Damm (bottle, 25cl; 5.4%)


Ziryab és propietat d’un equip de germans que són originalment de Bèlgica. Per aquesta raó , posant les cerveses dreta al menú era una missió important en l’establiment del primer menú de Ziryab ! Per descomptat, no podien posar cerveses belgues al menú, ja que volien promocionar els productes catalans més locals .

Bock Damm , una de la gamma de cerveses aromàtiques que oferim de la tradicional cerveseria català DAMM , és l’antiga recepta de la ” Munich Negre ” una cervesa creada el 1888 arran d’una antiga tradició cervesera alemanya . És una cervesa que no és en absolut ” estil bock ” tradicional . Bock Damm , que més aviat és molt més lleuger i refrescant , de mig cos en lloc d’ amb cos , i per tant va fer com un bon fosca local per a una ciutat amb estius càlids i humits com Barcelona.

En boca Bock Damm és torrat – la torrats de cafè torrat en gra que li dóna una sensació molt agradable . Això és seguit per un toc dolç subtil al final, i no és ben equilibrat , tan amarg com moltes altres cerveses fosques .

El nom ” Bock Damm ” en realitat prové d’una derivació de ” Beck ” ( una simplificació de Einbeck , la ciutat a Alemanya on va ser fet originalment ) . Curiosament , la cervesa es remunta en alguna part del segle 14 , tot i els 30 anys de la guerra a la zona ( 1618-1648) va provocar la seva misteriosa desaparició durant un temps . Això va provocar la inquietud i la preocupació de la gran bevedor de cervesa duc de Baviera, Maximilià I , per a contractar una cervesa fabricant local per ressuscitar la cervesa perdut. El català cervesera Damm va portar en la seva pròpia versió de la Bock Damm a 1888, seguint les tècniques tradicionals d’elaboració portat de l’ mètode desaparegut …

Vine a Ziryab i provar un Bock Damm juntament amb els nostres fruits secs torrats àrabs. Un plat especial que servim que acompanyaria a la perfecció seria nostres nous de macadàmia i ametlles Marcona , rostit amb Ras el Hanout Aràbiga espècia … la barreja de cervesa i la femella és torrat , fosc i misteriós , i emocionant …

Fontallada Brut Nature


Ziryab offers Fontallada Brut nature as its house cava. It’s light, it’s fresh, it’s wonderful to do a toast with your lover, your friend, yourself or with Life…

El cava és, per descomptat , un dels productes nacionals més importants de Catalunya . Les persones que vénen a Catalunya des de l’estranger de vegades no coneixen les diferències entre Cava i altres vins escumosos ; No obstant això, una de les principals diferències és el tipus de raïm utilitzat ( hi ha tres varietats principals utilitzades en tot Caves ) i , per descomptat, el preu . És perfectament fàcil trobar un cava de qualitat a un preu molt assequible .

Cava es fa en gran mesura a la regió vinícola de Catalunya del Penedès, així com ( en menor mesura ) en algunes altres àrees , a saber, Rioja , Utiel – Requena , Ribera del Guadiana , i Carinyena . La majoria Cava que es troba fora d’Espanya és probablement de la zona de fora de Barcelona , al Penedès , Cava es fa principalment mitjançant tres raïms autòctones espanyoles : Macabeu , Parellada i Xarel·lo . Ells fan servir un mètode seguint el model del ” Méthode Champenoise ” , encara que a Espanya se li coneix com el “Mètode Tradicional” o el mètode tradicional .

Fontallada Brut Nature , servit per Ziryab , és produït pel celler ( celler ) anomenat ” Alsina i Sardà ” . És lleuger i fresc en el 11,5% vol. i el procés és com a tal: la primera fermentació es realitza en dipòsits d’ acer inoxidable a 18 ºC. La segona fermentació ( per crear les bombolles … ) té lloc a l’ampolla i es va deixar durant 12 mesos sense cap licors addicionals afegits. Naturalesa Brut vol dir que és seca per naturalesa . Fonatallada és un cava amb cítric i aromes d’herbes fresques llevat. En boca té alts nivells carbònica i bona acidesa , el que significa que pot acompanyar fàcilment molts dels plats de tapes – mezze de Ziryab .

Parell venir Taronja

Parell venir Taronja – un luxe dolç ataronjat per acompanyar els teus postres !

Par Vino Naranja – an orangey sweet deluxe to accompany your desserts!

L’únic vi espanyol al menú de Ziryab que no és de Catalunya , Par venir Taronja és una delícia pura que simplement no podia ser deixat de costat. Oferim Parell en el nostre menú experiència Ziryab acompanyada de vins , amb els nostres postres , ja que és tan excepcional .

Aquest dolç de taronja amb infusió de vi de postres es fa a la zona sud de Huelva . El sud d’Espanya és coneguda pels seus mètodes i xerès vinícoles més dolços . , Així Parell venir Taronja no és en absolut fora de lloc com un producte del sud .

És un vi elaborat amb les varietats de raïm de ” Zalema ” i ” Pedro Ximénez “, l’ús de grans sucoses taronges per infondre en la seva fermentació que es cultiven a les granges locals de ” Doñana ” .

El procés d’elaboració del vi taronja Parell és el següent : La maceració ( esprement de raïm amb les seves pells ) procés té una durada de 8 anys en contenidors especialment dissenyats, juntament amb les peles de taronja assecats al sol.

El vi té un bell color caoba i , en olor i sabor que , les sensacions taronja saltarà a la vista , donant un cítric dolç regust dolç , juntament amb certs sabors de dates i altres fruites seques , afegint aquest toc exòtic a un ja originals vi dolç .

Parell venir Taronja és un acompanyament perfecte per la xocolata i altres postres ! Prova amb brownie de xocolata amb espècies de Ziryab !