Els absoluts millors tapes a Barcelona Cap Off Bar Sessions amb les begudes alcohòliques

Barcelona, ​​malgrat la seva cultura i història, és també coneguda per la seva vida nocturna bastant activa . Nombrosos bars escombraries de la ciutat , proporcionant els vilatans i turistes per igual amb bones begudes i encara millor companyia . De fet, hi ha fins i tot els turistes que vénen específicament a Barcelona per buscar els nombrosos bars i degustar tant la beguda com sigui possible de cada un.

El lloc web de notícies Mirall va publicar una guia útil en línia de viatges a Barcelona el passat 3 juny 2014 , que no va deixar d’esmentar els bars de la ciutat . La guia passa per les enumeracions habituals de llocs d’interès turístic , però s’afanya a assenyalar que gairebé cada carrer lateral oculta un bar a punt per entretenir fins al més despistat de turistes. La guia recomana que els turistes han de provar la cervesa local , o una mitjana cervesa , mitja llimona amb gas “clara ” .

Tremuges Bar podrien volen trobar un lloc acollidor enmig de les seves llargues rondes de beure i alegria , però poden ser sorprenentment difícil de trobar aquests llocs a Barcelona. Els turistes poden provar determinats explorar entre algunes de les millors tapes absoluts a Barcelona per a un ajornament de la festa. L’ambient informal i relaxat de tapes són una gran manera de començar i acabar una nit de bar de rastreig .

Tapes es refereixen als establiments que serveixen tapes – petits plats d’aperitiu com que se serveixen juntament amb el licor . Per tremuges de barres es prepara per a una llarga nit de copes , un sopar que consisteix en tapes és el millor camí a seguir ja que els plats són prou petits per a ser menjat ràpidament i amb freqüència complementa bé amb els millors esperits d’Espanya. Fins i tot és possible que els turistes Bar Hop específicament per a tapes , el que els permet gaudir d’una àmplia gamma de petits plats i begudes al mateix temps .

Si bé molts bars de tapes serveixen més o menys els mateixos plats , familiars , alguns serveixen cuina regional que és únic i específic només al seu establiment . D’altres són aventurer , i serveixen tapes que són una fusió de la cuina d’altres països. Algunes tapes , com Ziryab , ofereixen altres serveis com shisha a Barcelona. Aquestes tapes peculiars són una visita obligada per a aquells que busquen una experiència única en el seu tipus , o per a aquells que se senten com tenir un canvi de ritme dels bars més populars .

( Barcelona guia de la ciutat : des de dinars mandrosos i snorkel a les nits salvatges de bar en bar , mirror.co.uk , 3 juny 2014 )

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *