Experimentar Algunes de les tapes més autèntiques i millors a Barcelona

Tapes és el terme general per a la varietat d’aperitius i entrepans que ocupen un lloc destacat en la gastronomia espanyola . El que va ser un cop modestes menjars servits en entre copes de vi és ara una important tendència d’aliments que està arrasant a tot el món . Els establiments que serveixen tapes animen els clients a demanar diferents plats petits per formar un dinar gran i variada. Si bé hi ha un bon nombre de restaurants de tapes de tot el món, els puristes dirien que Espanya segueix sent el millor lloc per gaudir-ne.

Un article al Daily Mail Online de data 18 agost 2014 detalla com Gran Bretanya es va enamorar de la cultura de tapes . L’article planteja que a causa tapes menjador és molt més informal que un sopar formal, és bastant l’èxit en les festes. En efecte , l’article esmenta que molts clients estan comprant xoriços i olives per portar a casa l’experiència de tapes , però assenyala que el 74 % dels enquestats en l’enquesta d’un analista de retail dir que ” val la pena anar a Espanya específicament per al menjar i el vi ” .

La bellesa de tapes és que tot i ser servit en petites porcions , cada plat és una barreja perfecta de sabors tradicionals. Mentre que les tapes més famosos reben el reconeixement internacional a través de barres de tapes , hi ha algunes delícies provincials únics que només es poden gaudir dins de diferents regions d’Espanya. Aquells que busquen les millors tapes de la ciutat de Barcelona serà una grata sorpresa en descobrir la gran varietat de tapes que els espera .

Abans de començar a preguntar ” On Trobada tapes Bon ONU a Barcelona ? ” És possible que vulgueu familiaritzar-se amb la història d’Espanya i de la cultura per una mica. Gràcies al contacte amb els romans ( que van introduir les olives i altres productes ) i els moros ( que van introduir les ametlles , cítrics , espècies, kebabs , etc. ) , la cuina espanyola és en realitat una fusió de molts estils mediterranis i tapes no és una excepció. No han de ser sorpresos comensals per ser servit el kebab turc ocasional o mezze mentre beu el seu vi de Jerez, perquè aquestes plats fa temps que han entrat a la cuina espanyola.

Comensals aventurers que vulguin provar realment bones tapes ha de pensar en visitar els establiments amb un gir únic en els seus plats , com Ziryab . Tapes és una cultura del menjar en constant evolució , i no és sorprenent escoltar d’una barra de trobar un completament noves tapes. L’autenticitat és una cosa, però els comensals mai ha d’oblidar que tapes és tot sobre gaudir d’un bon àpat que es complementa amb una bona beguda.

( Font : Com Bretanya va aconseguir el gust per TAPES : Des de la paella de patates braves , milions estan ficant en el seu aliment favorit de vacances a casa, dailymail.co.uk , 18 agost 2014 )

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *