Gaudi de Fusion Tapes a Barcelona per a un sabor de Dos Cuina rics

Un recorregut per Barcelona no estaria completa sense anar a un bar de tapes , i , per descomptat , un o dos gots de bon vi. Si vols un veritable gust de la vida espanyola , conèixer a aquests convits deliciosos i cavar en.

spanish tapas

Busseig a Cultura Espanyola

En les seves múltiples formes , tapes estan arrelats en la cultura d’Espanya, tal com es descriu per un article en el lloc web d’aprenentatge de la llengua espanyola donQuijote.Org . A part de ser una de les opcions més econòmiques quan es tracta d’ofertes culinàries locals , el plat sempre ha acompanyat a les begudes alcohòliques , especialment durant les sessions de mig dia o la nit amb vi o cervesa .

Tradicionalment , les tapes espanyoles es creen en petites porcions, i poden incloure trossos de carn freda , patates , o formatge , cuits amb altres ingredients simples , i les herbes i espècies triades d’acord a la temporada o regió . Barrejar i combinar l’àmplia varietat d’ingredients porta una infinitat de possibilitats culinàries !

Un extracte de l’article donQuijote.Org ofereix als visitants una vista prèvia del repte , però val la pena la tasca de descodificar les varietats de tapes :

No es preï bar espanyol s’arriscaria a ser atrapats sense una sèrie intrigant de tapes disposades a través del seu comptador. Aquestes picades – platet de grandària, una part tan important de la cultura espanyola com la migdiada i la festa, vénen en varietats infinites i , més sovint que no, són completament identificable per a l’ull inexpert . No obstant això l’art d’anar de tapes és un que els espanyols han perfeccionat a la perfecció i, un cop dominat , és sens dubte la forma més divertida de gaudir de ” menjar ràpid ” amb amics !

Donant un toc Tapes

Contemporani adquireix tapes fusionen elements culinaris de fer per als gustos més exclusius i interessants , ja que experimentaran amb tapes de fusió a Barcelona. Restaurants de fusió que tenen elements clarament àrabs, com Ziryab , donen l’aperitiu tradicional una mica de sabor de l’Orient Mitjà . El resultat és una festa més saborosa i més fragant per al paladar .

Prenguem, per exemple, un plat de pa amb tomàquet deliciós amb una puntada de zaatar jordà o farigola, i ruixats amb el millor oli d’oliva verge de Palestina. L’herba s’asseca (en general barrejat amb llavors de sèsam , sumac i sal ) i l’oli orgànic d’alta qualitat combinat amb altres espècies fan que el plat més exquisit , amb un sabor molt aromàtic .

Dates dolços i formatge de sabor fort Halloumi , entre molts altres ingredients àrabs i condiments , també combinen bé amb carns catalans i produeixen. Gaudi d’aquestes tapes delicioses a Barcelona per a una experiència culinària de la seva vida !

( Font : Tapes espanyoles : Una guia per al meravellós món de les tapes … i algunes frases útils per utilitzar mentre que de tapes, donQuijote.Org )

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *