The Coca Flatbread : A, Tapes Populars – pizza com a Barcelona Delicadesa

Se sosté comunament que la pizza que la massa plana icònica de pa al forn amb una varietat d’ingredients, i tots els altres productes alimentaris – pizza com , es va originar a Itàlia. El famós all- around de tarifes , com a resultat , s’encarna en altres cultures, així , amb variacions en la recepta de massa i cobertures, però encara fent-se ressò de la simplicitat elemental de la forma. Espanya, per exemple , té la seva pròpia versió local de la pizza va servir com a part d’unes tapes populars de Barcelona i altres punts d’accés culinàries populars al país . Les tapes són petits aliments aperitiu delícies dits o canapès , alguns dels quals són millor servits calents i altres freds. A mesura que el LA Times ‘ Regina Schrambling assenyala :

“El meu amfitrió , un escriptor i obsessiu cuiner recentment de Barcelona , Espanya, havia preparat la seva interpretació de la coca – un plat que havia trobat a tot arreu hi : un pa pla amb ceba caramel·litzada , pebrots vermells, carbassa d’estiu, i salsitxa espanyola . La massa , enriquit amb serietat bon oli d’oliva, havia estat massa enganxosa per transferir a la seva pedra de la pizza , encara que, pel que havia convertit la coca en el que ell va fer broma era un Calzone català amb el farciment plegat a l’interior. No era bonica, però sabia fabulós “.

Un pa pla de coca s’assembla molt a una llesca de pizza , i per tant es descriu amb freqüència com la forma catalana de la pizza italiana , sense el tomàquet o formatge . La coca espanyol també es cuina de forma diferent ; no serveix al forn calent , sinó més aviat a temperatura ambient .

coca its spanish for pizza

Cobertures més comuns de coca van des de les simples com les tires de pebrot vermell i olives , a més variats tipus o picants com la Coca de recapte ( que significa alguna cosa disponible a l’armari és llançat a la massa ) . A vegades , la tonyina o les sardines en oli d’oliva en llauna s’afegeixen a cobertures vegetals. Coca és gaudit per les seves variacions de condiments d’acord a la cultura local , i coques ( plural ) es va gaudir en el seu saborosa millor durant les festes i celebracions locals .

Coca massa es cou en diferents maneres. Sovint es cou oberta i de vegades tancada ( doblegada ) . També pot ser dolç quan reforçada per ous i el sucre, juntament amb ingredients dolços addicionals. La coca també pot ser salat ; amb els forners que utilitzen només el millor oli d’oliva, juntament amb el desmoche parells de verdures i carn o peix. Les variacions desmoche gairebé inesgotables contribueixen a les diferències en els gustos distintius entre coques al forn de diferents regions espanyoles.

Encara que bastant fàcil de cuinar a casa, un autèntiques tapes a Barcelona , inclosos coques , segueixen sent la millor experiència en la pàtria. Ziryab vi fusió i bar de tapes ofereix pa de coca ecològica perquè vostè intenti, torrat amb oli d’oliva, l’all i el tomàquet i se serveix juntament amb una tapa germana del mig orient . Per a les persones que busquen conèixer Barcelona i altres llocs d’interès turístic a Espanya , relaxar-se en un pub local com Ziryab per les seves tapes delicioses , aparellat amb el còctel de la dreta , posarà un punt culminant memorable per la seva visita .

( Font : Coca : És espanyol per Pizza , LA Times , 23 gener de 2008)

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *