Les millors tapes a Barcelona afegeix Sorpreses per el seu Any Nou Començament

Si feliçment la benvinguda a l’Any Nou a Espanya , que sens dubte buscar un lloc per gaudir d’un sopar especial amb amics per desitjar bona sort per al proper any. Un lloc de tapes pot ser un dels millors llocs per a aquesta avinguda, fins i tot si l’ocasió ha de ser al voltant de la festa de l’Epifania . Irene Palmer , en la seva peça per a la vista a Espanya , escriu que tapes parla la mateixa essència de la cuina espanyola

All About Tapas

Això no es perd entre els amants del menjar al Principat de Catalunya . Ubicació Mediterrani occidental de la regió i el bon clima fa que sigui un lloc de primera per diversos ingredients de collita pròpia , moltes de les quals s’incorporen a qualsevol plat de tapes local . Si vostè està buscant un gran lloc que ofereix les millors tapes a Barcelona que compta amb tots els atributs i més , vostè no pot anar malament amb un restaurant com Ziryab.

Pica – Pica

Tapes normalment se serveix en porcions senceres amb un gran èmfasi en el compartir. Un xec del menú us donarà idees sobre quin aliment per barrejar i combinar . El restaurant tindrà una secció de les seves millors plats de tapes i oferir-li un plat especial que conté mostres de cada plat ; un menú sorpresa fins i tot pot temptar , sempre que vostè pot informar-los de qualsevol al·lèrgia a aliments per endavant.

L’Any Nou pot ser fins i tot alguna cosa per ajudar a embarcar-se en un estil de vida més saludable . Per exemple , pot demanar versions especials de tapes o plats especials del lloc que no tenen gluten en ells . Això és essencial per a les persones que pateixen de la malaltia celíaca .

combinacions

El millor de tapes és que els ingredients estiguin ben preparats i s’uneixen en certes permutacions que posen a prova el seu paladar . En alguns llocs s’enorgulleixen dels anomenats tapes de fusió , que combinen els millors elements d’una cuina amb una altra . En el cas de Barcelona – una ciutat amb un gran fons sota dominació musulmana – això porta multilaterals ingredients encara forts de Catalunya , amb espècies portades d’Orient Mitjà.

Menys coses ajuden a les persones marquen l’entrada de l’ Any Nou millor que un plat de bones tapes a Barcelona , una mica de vi , i la diversió i el bon rotllo que vénen amb ells . Deixi un lloc com Ziryab cap Carrer de Grunyí 4 càlida Estàs preparat per l’aventura que 2015 portarà.

( Font : Tot sobre Tapes, Ull a Espanya )

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *