Begudes espirituoses en les millors tapes a Barcelona fa que per a bona alegria i diversió

Aprendre a explorar l’art de la bona taula requereix explorar, així que tipus d’aliments van bé amb quina varietat de vins. Aquesta sonda es duplica quan s’està parlant de vins catalans , dels quals Cava s’ha convertit en el nom per buscar quan vostè està buscant per a qualsevol beguda de Catalunya . Un article publicat a l’agència de notícies català diu herència greco – romana de la regió fa que sigui un lloc viable per explorar les varietats de vi – que es pot posar en marxa en un lloc que serveix les millors tapes de Barcelona com Ziryab .

Catalan Wine

varietats

Un cop d’ull als seus llocs preferits per a tapes i begudes espirituoses revelarà opcions de vi en el seu menú que són els propis combinacions de diferents varietats de vi produïdes entre els onze àrees geogràfiques protegides de Catalunya per als vins , i classificat com a Denominació d’Origen o Denominació d’Origen ( DO ) . Cabernet Sauvignon és sovint el denominador més comú entre els vins disponibles , dels quals almenys tres DOs – Costos del Segre , Pla de Bages , i la Conca de Barberà – han vinyes que creixen aquests raïms . No dubti a preguntar sobre els vins que són de qualsevol DO específic ; vostè pot ser complagut per què més tenen .

el Mig Orient

Restaurants Tapes Mezze no es coneix com a tal si no tenen varietats de begudes que vénen de l’Orient Mitjà . Les seves accions preferides cerveses tapes de restaurants i vins dels millors productors a Palestina i el Líban. Un dels productes de begudes a l’acció és vista com l’encarnació de la lluita d’una família de guanyar-se la vida , fins i tot sota l’ocupació .

il·luminació Off

A vegades , la gent prefereix fumar quan es serveixen i es mengen els menjars , sobretot en una zona especial per a fumadors . Podeu, però , anar fora dels camins per fumar a través d’una shisha i llocs com Ziryab embalar les mercaderies quan es tracta de la pipa d’aigua de millor gust a Barcelona. Per exemple , un xec de la secció shisha del menú donarà opcions per a material de shisha a força de fruites, com pinya i meló .

Algunes persones diuen que la seva elecció de beguda si diu molt sobre tu , del seu caràcter a les seves esperances i somnis . En molts sentits, la manipulació que amb l’elecció correcta dels aliments pot fins i tot provocar més delecta amb els teus amics. Com els catalans diran , aletes Beure !

( Font : El vi català , Agència de Notícies català )

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *