Tapes a Barcelona : Experimentar tradició espanyola amb cada mos

Espanya sempre és conegut per la seva varietat de tradicions . La seva història d’assimilació de diverses cultures és una de les moltes raons que aquest país té una identitat única i acolorida . Pel que fa a la seva cultura alimentària, Espanya pot ser identificat a través dels seus mescles de diversos tipus de cuina , sovint resulta en menjars un-de – un- bo que la gent de tot el món gaudeixen. Tal és el cas de les tapes espanyoles.

About Tapas

Una entrada de bloc en EastofMalaga.com estableix que les tapes es van servir inicialment per cobrir vi. D’acord amb el missatge :

” Es creu que en un principi a les regions vinícoles d’Andalusia, una coberta en forma d’una petita placa o tapa es col·loca sobre gots de vi per mantenir la fruita es va volant . Titbits d’aliments després van ser col·locats a la tapa per menjar amb el vi.

La paraula ” tapar ” en espanyol significa ” cobrir” , que és on obtenim la paraula ” tapes ” de .

Altres històries suggereixen que les tapes van ser inventats pel propietari d’un bar de Sevilla , que va decidir posar una coberta ( tapa ) sobre de les seves ulleres guests ‘ de vi , amb una llesca de pa per mantenir allunyats a mosques . Més tard posar un tros de pernil o formatge a sobre, pel que els seus clients podrien tenir un mos per menjar amb la seva beguda ” .

Les tapes són molt comuns en moltes parts d’Espanya. Com un aliment company per a alcohol , s’ha convertit en un important aliment bàsic en festes i reunions , i en els bars i restaurants on se serveixen begudes alcohòliques . Mentre que són aliments molt tradicionals, també hi ha cap manera particular de fer tapes . Com a resultat , restaurants sovint creen les seves pròpies variacions del plat . Saboroses tapes a Barcelona , per exemple, poden ser fusions de diverses cuines , fetes per ser gaudit pels ciutadans i estrangers per igual.

Aprendre més sobre la història i la cultura d’un país a través del seu menjar és una experiència molt interessant per als viatgers. El mostreig de les diferents especialitats que s’ofereixen en un lloc és una aventura en si. Quan a Espanya , per tant , no deixi de provar les tapes a Barcelona , en particular els dels restaurants en el cultiu mixt com Ziryab Fusió Vi i Tapes Bar, per a una experiència deliciosament cultural .

( Font : Parlem de tapes, anem ? , Aquest de Màlaga 27Sept , 2013 )

Posted in General