Una Guia per trobar bon vi per anar amb delicioses tapes a Barcelona

L’estiu és la temporada alta de viatges a causa que els nens van a l’escola i horaris de la família són generalment lliures. Una de les destinacions més populars de l’estiu és Espanya, sobretot a Barcelona , perquè la ciutat té alguna cosa per a tothom. El blogger de viatges Huffington Post Adam Groffman explica l’atractiu de la ciutat dels Comtes.

Barcelona Summer

” A Barcelona , però, que no és tot sobre la bellesa. També hi ha cultura . El trobaràs a tot arreu. Vostè ha museus que són una necessitat : com el dedicat a Miró o Picasso . Vostè pot experimentar l’art modern, el teatre , la música. El menjar és sens dubte una altra forma d’art en aquesta ciutat . A la Barceloneta vostè pot aconseguir els productes frescos de forn , o provar un deliciós peix en un dels restaurants i mercats locals . M’encanta recomanar visitar el Mercat de la Barceloneta , i després caminar per la platja , veient la gent jugant als escacs o tauler, fer exercici a la platja, gaudint d’un gelat (de debò : vaig pel crit de gel en Eyescream i amics ) o simplement contemplant el mar “.

Un viatge a Barcelona és incompleta sense provar l’autèntic menjar espanyola com tapes . Les tapes són generalment els mossos de menjar dit o mida mos que consisteixen en petites porcions de mandonguilles , anells de calamar maltractades , carn tendra , anxoves blancs , i altres. Delicioses tapes a Barcelona normalment serveixen com aperitius i van molt bé amb el vi. No obstant això , els turistes i vilatans per igual han de saber que el vi va millor amb ells , pel que a continuació és una breu guia .

Vi Espanyol

Espanya és un dels majors productors mundials de vi. Per tant , les varietats de vins blancs espanyols com Verdejo i varietats de vi negre com Garnatxa, naturalment , van bé amb tapes a Barcelona , tot i que un bon consell és aparellar tapes a força de carn com mandonguilles ( mandonguilles espanyoles ) i empanades amb vi de la Rioja .

Vi Xilè

Xile té estrets lligams amb Espanya , i per tant és potser per aquesta raó per la qual hi ha varietats de vins xilens d’elecció que són perfectes amb tapes a força de marisc . Aquests inclouen chardonnay produït a Santiago amb notes de pinya i llimona, que és una multitud – complaent definit.

Vi Orient Mitjà

Quan es tracta de trobar un bon partit amb tapes , vi de l’Orient Mitjà és molt poc probable en la llista de tots. No obstant això , els restaurants de fusió i admirades com Ziryab han demostrat que res és un millor partit . Cuina àrab és altament dependent dels sabors picants , una volta de rosca més , benvinguts a tapes. Per complementar tapes picants , vins negres subtils són la resposta.

En visitar un nou lloc, la majoria de la gent va per a les atraccions. No obstant això , a Barcelona , les atraccions inclouen una deliciosa cuina de la ciutat encapçalada per aperitius petit . Per maximitzar el gaudi, la gent simplement ha de saber quin tipus de vi va millor amb ells .

( Font : Nothing compares a Barcelona a l’estiu , huffingtonpost.com 2 juny 2014 )

Posted in General